Szanyi: Ki kéne lépni abból a cipőből, hogy Magyarországon Fidesz van csak, és nevesincs ellenzék

2021. december 23. 11:19
Az ISZOMM alapítója ezt azzal kapcsolatban mondta, hogy pártja tárgyalna Gattyán Györgyékkel.

Az ATV Egyenes beszédében vendégeskedett Szanyi Tibor, volt szocialista képviselő, az ISZOMM alapítója, aki a műsorban arról beszélt: tárgyalási ajánlatot tettek Gattyán György pártjának, és szívesen együttműködnének velük. Kérdésre Szanyi elmondta: a Gattyán György által képviselt digitalizáció „a mi programunkban nagyon szépen benne van”.

Szanyi Tibort megkérdezték arról az ellenzék által sokat hangoztatott álláspontról is, miszerint Gattyán György a „Fidesz embere” lenne. Az ISZOMM alapítója ezzel kapcsolatban úgy fogalmazott: 

Jó lenne kilépni abból a cipőből, ami arra szűkíti le az emberek életét Magyarországon, mintha csak Fidesz lenne, meg nevesincs ellenzék”.

Szanyi Tibor a műsorban elmondta azt is: noha Gattyány György vállalkozó, és ők az ISZOMM-mal a kapitalizmus ellen küzdenek, mégis „tisztában vannak a realitásokkal”, és „nem zárják ki a kapitalizmus minden elemét”.

Nyitókép: atv.hu

Összesen 57 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Pénz kéne neki. Ennyi a mondando lényege.

Szanyi Tibor, volt szocialista képviselő, az ISZOMM alapítója, ne igyon naponta egy liternél többet magas etilalkohol tartalmú tudatformáló szerekből!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés