Lázár János: Márki-Zay Péter már mindent és mindenkit elárult

2021. december 22. 17:07
Az országgyűlési képviselő úgy véli, Márki-Zay becsicskult a multinacionális nagyvállalatoknak.

Lázár János országgyűlési képviselő a Rádió 7 Közös Nevező című műsorának vendége volt. Márki-Zay becsicskult Amerikának, Brüsszelnek és a multinacionális nagyvállalatoknak. Elárulta a hazáját, elárulta városát, de elárulta a rászorulókat és a munkavállalókat is, miközben külföldi és hazai megbízóinak az érdekeit szolgálja ki – fogalmazott a jobboldali politikus.

Elsőként a tram-trainről kérdezték Lázár Jánost a keddi Közös Nevezőben. A beruházás kormánybiztosa azt mondta, a lassan egy hónapja zajló utasforgalmi próbaüzemnek összességében rendkívül kedvezőek a tapasztalatai. A járatok többségén rengetegen utaznak, a vásárhelyiek, algyőiek és szegediek jó szívvel használják, hasznosnak tartják a modern tömegközlekedési eszközt.

Márki-Zay a multik zsoldjában

Lázár megdöbbenéssel fogadta, hogy a magát „baloldalnak” nevező ellenzék nem szavazta meg a minimálbér 200 ezer forintra történő emelését; ez szerinte a munkavállalók elárulását jelenti. A jóléti demokráciában ugyanis az számít a legnagyobb vívmánynak, hogy az emberek oldalán álló politikai pártok kiharcolták: a munkáltatók ne zsákmányolhassák ki a dolgozóikat. Aki ez ellen küzd, az a piacnak, a multiknak akarja kiszolgáltatni az embereket. 

Véleményem szerint Márki-Zay Péter a minimálbér elleni harcával elárulja a magyar munkavállalókat

– hangsúlyozta a képviselő. Hozzáfűzte, Márki-Zay lassan négy éve vezeti Vásárhelyt, így legfőbb ideje, hogy értékelje a tevékenységével kapcsolatos tapasztalatokat. „Nagyon veszélyes polgármestere van Vásárhelynek, aki már gyakorlatilag mindenkit elárult. Elárulta a legszegényebb, legkiszolgáltatottabb csoportokat és a nyugdíjasokat a rezsicsökkentés elleni harcával. A minimálbér elleni küzdelmével elárulta a munkavállalókat. A hazáját is elárulja Brüsszelnek és az amerikaiaknak.

Azzal, hogy a rezsicsökkentés és a minimálbér elleni harc élére állt, a nagyvállalatok és a multik csicskája lett”

– fogalmazott Lázár. 

 

 

2022-ről: a magyarok csak a Fidesz-KDNP-re számíthatnak

Lázár János úgy látja, két világos jövőkép, ajánlat áll egymással szemben. Az egyik a Gyurcsány Ferenc nevével fémjelzett, 2002 és 2010 közötti politikai struktúra, melynek pusztítását mindenki megtapasztalhatta – elég, ha csak a 2004-es rossz emlékű népszavazásra vagy arra gondolunk, hogy brutális reálbércsökkentés valósult meg, elvették a 13. havi nyugdíjat, ki akarták csinálni a vidéki egészségügyet, például a vásárhelyi kórházat. „Gyurcsányék csődbe vitték az országot, amiből nagyon nehezen keveredtünk ki 2010 után. Majd tíz évig gyarapodott az ország, most pedig a pandémiával kell küzdenünk” – magyarázta a képviselő.

Leszögezte: ne legyen kétségünk afelől, ha az ellenzék lehetőséget fog kapni az emberektől, bárki is legyen a báb, valójában továbbra is Gyurcsány és a DK diktálja a tempót, és mozgatja a szálakat. Ezzel szemben a Fidesz-KDNP 2010 óta az ország- és a nemzetépítés ügyét képviseli. „A következő tíz év európai politikájának legfontosabb kérdése a szuverén nemzetállamok és az integráció vitája lesz. A mi célunk, hogy Magyarország maradjon a magyaroké, a választók ebben csak ránk számíthatnak”– tette egyértelművé Lázár.

Nyitókép: Lázár János hivatalos oldala

Összesen 169 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Pedig ennek a M gyereknek alighanem a szijae szervezi a kampányát. Rosszul ismerik a magyarokat.

Korrekt.
Hajrá, le kell mosni az eszelőst.

Nem véletlen, hogy még az IDEA-nál is toronymagasan vezet Lázár MZP-vel szemben.

Nem tudok másra gondolni, mint arra, h. a hódmezei választók többsége egyszerűen NEM tudta elviselni az okos Lázár ki és fölemelkedését, látható gazdagodását. A magyar társadalom, sajnos, nehezen viseli a saját nyomora mellett a nagy kiugrásokat. Amellett erre is van érzékenyítve. Még az átlagosnál nagyobb tehetséget, munkabírást is lehet irigyelni. Vannak, igaz, kevesen, akik 6 óra alvással is tudnak működni, hosszú távon. Tetszik, nem tetszik, nagyon NEM egyformának születünk, az esélyek már az indulásnál is nagyon különbözőek. Mintha a magyar társadalom nem lett volna megtanítva arra, h. a teljesítményt tisztelje, a nyilvánvaló harácsolást pedig ítélje el, de tűrje el a nagyobb szerencsét, mert az természetesen NEM mindenkié, jön, s nemigen lehet ellene tenni, h. ha nekem nem, másnak se jusson belőle.

Nehéz szembenézni a az eleve egyenlőtlen indulásokkal, az egyéni felelősséggel.

Ha ez volt a fő ok, hódmezőn nehezen lesz változás.

A tavaszi országgyűlésin meg bármi lehet és EZ az ellentábort "ízlelgetve" az ország, a tájékoztatás, az oktatás szégyene.

Mi a DK-ban, s a többi ellenzéki pártban ügyesebben el tudjuk magyarázni a buta gojoknak, hogy az ország ellensége Orbán Viktor, s ne a mi kezünkre, zsebünkre figyeljenek. Amíg van egy ilyen buta nép, addig mi csak jól élhetünk. Fogom a hasam a sok hülye goj ellenzéki kommentelőn.......

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés