A Kúria átengedte a Diákvárosról és az álláskeresési járadékról szóló népszavazási kérdéseinket

2021. december 8. 21:32

Jámbor András
Facebook
Ezeket a kérdéseket még Karácsony Gergellyel nyújtottuk be a nyáron.

„A Kúria átengedte a Diákvárosról és az álláskeresési járadékról szóló népszavazási kérdéseinket Ezeket a kérdéseket még Karácsony Gergellyel nyújtottuk be a nyáron, és most indulhat is az ajánlásgyűjtés az ellenzéki pártok egységében, Márki-Zay Péter vezetésével!

Ferencváros és Budapest legfontosabb roszdaövezetéről most az emberek dönthetnek majd

Óriási lehetőség ez a közös jövőnknek, és ne hallgassuk el, óriási lehetőség is ez az ellenzéknek! Itt az idő, hogy újra nagyot csapjunk Orbánon

Népszavazáson dönthetünk majd arról, hogy felszámoljuk-e azt a fideszes politikát, amely a járványkezelésben is megbukott, hogy nem segít azokon akik bajba jutottak. Szerintünk segitsük, és ezért növeljük meg európa legrövidebb álláskeresési járadékának a hosszát!

Népszavazáson dönthetünk majd arról, hogy a drága, az országot eladósító, a gazdaságnak hasznot nem hajtó Fudan-egyetem jöjjön Budapestre, ahol a brutális tandíjak miatt a magyar diákok nem tanulhatnak majd, vagy felépítsük a Diákvárost, építsünk 12000 kollégiumi férőhelyet és 5800 bérlakást, elkezdjük levinni a brutális albérletárakat és elkezdjük felszámolni a lakhatási válságot!

200 ezer aláírást kell összegyűjtenünk: ez óriási munka lesz! De meg kell csinálnunk! Ehhez rád is szükség van, ha akár csak egy órát szánnál arra hogy aláírást gyűjts, csatlakozz a kampányunkhoz aktivistának: https://www.jamborandras.hu/csatlakozz”

Fotó: Jámbor András, Facebook

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 32 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés