2004. december 5. margójára

2021. december 5. 20:53

Lázár János
Facebook
Márki-Zay Péter betelepített migránsokról beszél, miközben a hazánkban legálisan letelepedők nagy része vélhetően kettős állampolgársággal rendelkező határon túli magyar.

„2004. december 5. margójára

A 2004-es kettős állampolgárságról szóló népszavazáskor a baloldal egyszer már elárulta a határon túli magyarokat. Emlékeinkben még elevenen él a 23 millió románnal való riogatás. Hódmezővásárhelyen azonban eredményes volt a népszavazás, mi már akkor is igent mondtunk a nemzet határokon átívelő egyesítésére.

Az összefogás jeleként hoztuk létre a tiszteletbeli polgári címet, amelyet több mint 20.000 határon túli polgártársunk kapott meg az évek során. A 2010-es kormányváltáskor pedig az első lépéseink között szerepelt, hogy megadjuk a határon túli magyar testvéreinknek a kettős állampolgárságot.

Eközben Márki-Zay Péter »betelepített migránsokról« beszél, miközben a hazánkban legálisan letelepedők nagy része vélhetően kettős állampolgársággal rendelkező határon túli magyar. Ne hagyjuk, hogy a baloldal ismét egy aljas politikai játszma oltárán áldozza fel a nemzet egységét! Csak együtt lehetünk sikeresek a Kárpát-medencében.

Minden magyar felelős minden magyarért!”

Borítókép: Lázár János hivatalos oldala

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 70 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

MZP beszédeiben értelmet keresni ma már felesleges.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés