Én is olvastam, hogy a Fidesz magánnyomozók megbízásával dossziékat állít össze a jelöltjeinkről

2021. december 3. 7:47

Lendvai Ildikó
Facebook
De akkor se ugyanazzal a tölténnyel lőjünk vissza.

„Ne, ezt ne. Ne lépjünk az ő lábnyomaikba, ha egyszer nem az ő útjukat akarjuk járni. Igen, én is olvastam, hogy a Fidesz magánnyomozók megbízásával dossziékat állít össze a körzeti jelöltjeinkről, és akkor a Pegasusról vagy a kormánysajtó módszeres lejárató kampányairól  még nem is beszéltünk. Azt is tudom, hogy a magánéletben kurkászás, a »terryblackezés«, az ízléstelen vádak megfogalmazása Vonától Jakabig a jobbikos vezetőknek különösen kijutott.

De akkor se ugyanazzal a tölténnyel lőjünk vissza. Szájer ügye más. Ott nem meleg párkapcsolatról, hanem különneműekkel se túl rokonszenves orgiáról, a valóságot kétségbeesetten lehazudó pucér menekülésről volt szó. Ez valóban alkalmas a politikai hazugság és álszentség leleplezésére. 

De azt már nem helyeseltem, amikor az általam is választott és támogatott miniszterelnökjelöltünk Orbán Gáspárt keverte bele az érvelésébe. Most sem tartom elfogadhatónak, hogy a jobboldali ellenzéki portál a KDNP politikusát azzal állítja célkeresztbe, hogy közöl róla egy 1972-es titkosszolgálati jelentést, anely szerint papnövendék korában »homoszexuális problémák« merültek fel vele kapcsolatban.

Már bocsánat, de mi közöm hozzá? Nem is akarom, hogy legyen. Ha esetleg tényleg voltak ilyen problémái, épp eleget szenvedhetett miattuk egy papneveldében. Ha a titkosszolgálatok mellényúltak, pláne nem kellene begyalogolni utánuk a mocsárba.  A KDNP politikusai épp eleget vétettek az országnak. Politikájukkal tették, és nem a létező vagy nem létező szexuális hajlamaikkal. Mert tévedés ne essék: ha a Fideszben és a kereszténydemokraták soraiban csupa heteroszexuális macsó bika foglalna helyet, ocsmány melegellenes kampányuk akkor is undorító volna.”

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Márton

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 90 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Én is olvastam, hogy nemcsak dossziékat állít össze a Fidesz az ellenfeleiről, de a célszemélyeket - az Orbán parancsára összeállított dosszié alapján! - éjszakánként nagy fekete autó viszi, - amit a közvélemény megtévesztésére szivárvány színűre festettek át - a Karmelita-kolostorba szállítják és ott Orbán személyes jelenlétében! kihallgatásnak vetik alá (Lásd:kínvallatás).
És addig kínvallatják a derék szoci, liberális, ződ, meg sárgultlila embereket, lányokat, bocs utóbbi , visszavonva, ilyet tilos ma már kimondani, szóval, míg alá nem írják, hogy:
reggel 6 órától fogva igenis bő gatyás magyarok, orosz -kínai trójai falovak, és mellesleg gombaemberek.

A hazugság sajtóban ő is olvasta, hogy a Fidesz magánnyomozók megbízásával dossziékat állít össze a jelöltjeinkről

Őt nem érdekli a buzizás, mondja, majd buzizik egy sort.

Egy cdnzornak tényleg alapkövetelmény az olvasás. De hogy ezzel dicsekszik?????

Ne szerénykedj! A dossziékat ti már rég összeállítottátok, csak akkor káderlapoknak hívták őket.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés