Halász János: Svédországban 1500 százalékkal nőtt azoknak a lányoknak a száma, akik fiúnak érzik magukat

2021. december 3. 10:49
A szóvivő kiemelte, hogy „a Momentum Mozgalom LMBTQ+ szakpolitikai javaslatai között az olvasható, hogy eltörölnék a nemváltoztatást korlátozó jogszabályt”.

Megálljt kell parancsolni a nemátalakító műtétek őrületének még mielőtt Magyarországon is olyan statisztikák lesznek, mint Nyugaton – mondta a Fidesz-frakció szóvivője csütörtökön. Kiemelte:

Skóciában már a 11-18 év közötti gyerekek számára zajlik a transzvesztitává válás népszerűsítése nyári táborokban, ráadásul az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában, Németországban, Dániában, Svédországban, Ausztráliában, Japánban és Mexikóban már elindította világméretű kezdeményezését az LMBTQ-lobbi”. „Itt gyermekeknek tartanak felolvasást iskolákban, könyvtárakban és könyvesboltokban nőnek öltözött férfiak a drag queen-történetekről, ezzel is népszerűsítve a nemváltást” – mondta a kormánypárti politikus.

Hangsúlyozta, az érzékenyítés kezdi elérni célját.

Sokkoló, de Svédországban 1500 százalékkal nőtt meg azoknak a 13-17 éves kislányoknak a száma, akik fiúnak érzik magukat, naponta legalább egy kiskorú változtatja meg a nemi identitását Nagy-Britanniában”

– közölte Halász János. A Fidesz-frakció szóvivője elmondta, a „nemátalakító műtétek és beavatkozások elismerése megjelent számos nyugat-európai országban, köztük Spanyolországban, ahol 14 éves kortól szülői beleegyezés nélkül változtathatnak nemet a kiskorúak, de Skóciában is, ahol ugyanez már 4 éves kortól megengedett”.

Halász János szerint a magyar baloldal is asszisztál ehhez, ugyanis a

Momentum Mozgalom LMBTQ+ szakpolitikai javaslatai között az olvasható, hogy eltörölnék a nemváltoztatást korlátozó jogszabályt”.

A kormánypárti politikus nyilatkozata végén felszólított: állítsuk meg az LMBTQ-lobbi „gyermekeink épségét veszélyeztető őrületét!”.

(MTI)

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Márton

Összesen 52 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Egész Svédország nem tudja, hogy fiú-e vagy lány.

Van még ennél lejjebb??
Az egyetlen remény, hogy ezek az LMBTQ izék nem szaporodnak...

A legjobb csajokban mindig volt egyfajta fiús vagányság. A házibulikon elhangzó első számig.

De hát saját magukat halasztják ki.
Némi türelem kell, és eltűnnek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés