Ferenc pápa csodát tett?

2021. december 1. 15:29
A súlyosan autista és epilepsziás Paolo Bonavita orvosai aggódtak az állapota miatt, és kivizsgálásra küldték agydaganat gyanújával. Ekkor jött Ferenc pápa.

A történet ott kezdődött, amikor egy bájos kisfiú az október 20-i általános audiencián csatlakozott Ferenc pápához a színpadon. A gyermek odament őszentségéhez, többször megérintette, sétálgatott és ugrált körülötte, majd miután szemlátomást maradni szeretett volna, leültették a szentatya jobbján, Leonardo Sapienza érsek helyére.

A történet főhőse a 10 éves Paolo Bonavita volt, akinek édesanyja a CBS Newsnak azt állította, hogy gyermekével csoda történt a pápával való interakció alatt és után. Paolo és édesanyja azért jártak Rómában, mert a súlyosan autista és epilepsziás gyermek orvosai aggódtak az állapota miatt, és kivizsgálásra küldték agydaganat gyanújával.

„Amikor Paolo egyedül felmászott a színpadra vezető lépcsőn, azt gondoltam magamban, hogy ez lehetetlen, ilyen nem történhet meg. Ugyanis segítség nélkül eddig ő nem volt képes ilyen mozgásra” – mesélte a hihetetlen történetet az édesanyja, Elsa Morra.

Mikor Morra felment a gyermekéért a színpadra, Ferenc Pápa megfogta a kezét és azt mondta neki, hogy imádkozni fog a fiáért. Majd így szólt hozzá:

Nincs számodra lehetetlen.

„Körülbelül három héttel később értettem meg, hogy ez mit jelentett” – folytatta a csodás élményekkel teli beszámolót az édesanya. Az orvosok ugyanis közölték vele, hogy a fia vizsgálati eredményei – a vártakkal szemben – nem mutatják a rák jelét, és a tünetei pedig határozott javulásnak indultak. 

Fotó: MASSIMO VALICCHIA / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

Összesen 72 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez a biznisz legalább nem embertelen.

Én szinte biztos vagyok ebben.

Lám, van, amiben egyetértünk.
Ez egy igazi média-bullshit történet szvsz.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés