Karácsony kocsija a buszsávban suhan, miközben mások a dugóban állnak

2021. november 29. 8:21
A főpolgármester sofőrje új megoldást talált a tragikus fővárosi közlekedési helyzetre az Origo videója szerint.

„Karácsony Gergely a közlekedési dugók okozta kaotikus helyzeten viszonylag könnyedén túl teszi magát, autója ugyanis a buszsávot használja”írja az Origo. A portál által közölt videón az Origo szerint az látszik, hogy a főpolgármester autója a hétfő délelőtti órákban a buszsávban közlekedik.

Így bukott le Karácsony autója

Az Origo szerint a videó felvevője az Erzsébet hídon hajtott motorjával, és a fedélzeti kamera által rögzített videón az látszik, hogy

a főpolgármester (a sajtóban már többször bemutatott) autója folyamatosan a buszsávban közlekedik,

miközben a munkába igyekvő autósok a hídon ácsorognak – írja a portál.

Közlekedesi káosz Budapesten

Mint arról lapunk is beszámolt, korábban nem látott méretet öltenek a forgalmi dugók Budapesten, amely olyannyira megnehezíti az autós közlekedést a fővárosban, hogy

„Én mondtam meg, hogy 8-ra kell beérni” – mondta VV Zsoltinak adott interjújában a főpolgármester indulás előtt, majd még 8:34 perckor is az autóban ülve viccelődött a dugókkal. 

Kinevette a dugók miatt panaszkodó autóst Karácsony
Stábunk Karácsony előválasztási körútján forgatott, amikor egy autós beszólt a főpolgármesternek. „Másfél óra az út hazafele Karácsony úr!” – kiabálta egy férfi az éppen kampányoló Karácsony Gergelynek. Bővebben is érdekel...

A főpolgármester buszsávban suhanó autójáról készült felvételt az alábbiakban tekintheti meg:

Kép forrása: Videa

Összesen 243 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Remélem trafipaxradar is van benne, mint a NER- gépekben.
Ugye János!

Azt a sávot már rég eladta a főváros. Geri első intézkedése volt.

Vajon I.Viktor autója hogyan közlekedik? Vagy neki szabad "megkülönböztető jelzést" használnia???
AZ Origo ennek vajon miért nem jár utána???

A magam részéről sajnálatosnak tartom, hogy egy ilyen téma ekkora érdeklődést indukál. Biztosan lesznek, akik nem értenek velem egyet, de számomra természetes, hogy Budapest mindenkori főpolgármestere hivatalánál fogva élvezzen bizonyos előjogokat, s a közlekedés is ebbe a körbe tartozik. Karácsony alkalmatlanságát elégségesen dokumentálják megszólalásai.

A kedélyek borzolására jó, a választás megnyeréséhez kevés ha a mandiner ismétlődően ezen lovagol. A taxisok blokádot szerveztek az MDF kormány alatt, most miért nem szerveznek a balliberális fővárosi vezetés ellenében? A mandiner miért nem kérdezi meg erről a taxisokat?

Ha már csak így véletlenül arra motorozunk.....érdeklődéssel néztem volna meg a motoros felvételét arról, amikor Csányi meghívására az OTP székházhoz érkezett MZP és Király Júlia.....Erről a találkozóról továbbra is mélyen hallgat a konzervatív média, Bayer Zsolt is.

Különben meg talán fontosabb téma lenne egy olasz felmérés eredménye. Ebben azt állapították meg, hogy a járvány szülte bizonytalan helyzet okán a közeljövőt tekintve, az olaszok kétharmada rosszabbnak ítéli meg a fiatalok szociális helyzetét, mint a szüleikét.

Érdemes lenne bemutatni az erre vonatkozó két alternatívát, e téren mit teljesít, tervez a kormány - teszem hozzá sokat - , s mi szerepel az ellenzéki étlapon. Mire számíthatnak a fiatalok a foglalkoztatás, a családalapítás, stb. vonalán a Fidesz további kormányzása, s mire az ellenzék esetleges győzelme esetén.

Aztán neki és a többi fontos elvtársnak miért szabad használnia?
Netén kihűl otthon a bableves???

Téged -mint a híveket általában- nagyon zavar az a demokrácia nevű izé, mert Karácsonyt nem a "libsik" nevezték ki, hanem egy érvényes választáson megkapta a budapestiek bizalmát.
Amúgy ezzel, hogy "Gondolom te szeretsz dugóban ücsörögni, tömött BKV járműveken utazni", mit akartál mondani??? Mert ennek semmi értelme azzal kapcsolatban amit én írtam.
Ami meg az "X"-et illeti, a fajtádra ez a jellemző, hogy ti nem szerettek vitatkozni, mert ahhoz iq is kell, azzal meg nagy gondban vagytok.

Maradjunk annyiban, hogy Kósa Lali teóriája a külföldi szavazatokról nagy hulyeség, ami nem az első ostobaság tőle.

https://hvg.hu/itthon/20191021..

Gelgely azt mondta az atv-ben, hogy őt profi módon követik.
Nem hiszi el, hogy egy sima fedélzeti kamerával készült a felvétel, amit átadtak a médiának.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés