A dugó miatt késhetett Karácsony Gergely a hivatalból

2021. szeptember 20. 10:37

„Én mondtam meg, hogy 8-ra kell beérni” – mondta VV Zsoltinak adott interjújában a főpolgármester indulás előtt, majd még 8:34 perckor is az autóban ülve viccelődött a dugókkal.

2021. szeptember 20. 10:37
null

Karácsony Gergely főpolgármester, valamint immár baloldali miniszterelnök-jelölt is szerepelt VV Zsolti „Egy buszban” névre keresztelt videósorozatában, amelynek során a korábbi valóságshow-szereplő az előválasztáson induló miniszterelnök-jelölteket kérdezgeti.

A műsor elején VV Zsolti még Karácsony Gergely otthonában beszélget a főpolgármesterrel, akitől többek között azt is megtudjuk, hogy a Főpolgármesteri Hivatalba mindenkinek 8-re kell érkeznie.

Így hangzott a beszélgetés vonatkozó részlete:

VV Zsolt: „...idehívtál hajnalban.”
Karácsony Gergely: „Hát, 8-ra be kell érni a hivatalba. Tehát...”
VV Zsolt: „De figyelj, nem úgy van, hogy te vagy a főpolgármester? Nem te mondod meg, hogy mikorra kell beérned?”
Karácsony Gergely: „De,

én mondtam meg, hogy 8-ra kell beérni”

– emelte ki a főpolgármester.

A főpolgármester szerint tulajdonképpen nincs következménye, ha késve érkezik munkahelyére

A beszélgetés során VV Zsolti kérdésként felvetette azt is, mi történik, ha a főpolgármester esetleg késve érkezne meg a munkahelyére.

Tulajdonképpen nincs semmi, csak most akkor hogy követelem meg mástól...”

– fogalmazott Karácsony. A videó későbbi részleteiből azonban kiderül: a felvétel napján ez jól is jön a főpolgármesternek, aki a saját maga által előírt időponthoz képest több mint fél órával később érkezhetett meg munkahelyére.

Fotó: Képkocka, YouTube
Fotó: Képkocka, YouTube

Amint a Karácsony Gergelyt és VV Zsoltit szállító autó navigálásra használt készülékén jól látható, az applikáció által tervezett várható érkezési idő 8 óra 38 perc.

A forgalmi helyzet miatt késhetett Karácsony Gergely

Természetesen felmerül a gyanú, hogy a főpolgármester mindössze a navigáción is jelzett dugó miatt késhetett munkahelyéről. Ráadásul a gépjárműben Karácsony Gergely és VV Zsolti is éppen azzal viccelődött, hogy az előttük látható dugóért is Karácsony Gergely a felelős.

Így hangzott a beszélgetés vonatkozó részlete:

VV. Zsolti: „Fogjuk ezt a dugót is itt, rád? Hogy legyen?”
Karácsony (ironikusan): „Mindent, mindent, mindenről én tehetek.”
VV Zsolti (nevetve): „Mindenről is.”
Karácsony Gergely: „Mindenről is” –  ismétli meg a polgármester majd hozzáteszi: „hát, figyelj, reggel van, ugye, igyekszünk be a hivatalba, ilyenkor csúcsidőben. De szerintem azért ez

Karácsony Gergely és VV Zsolti dugóval kapcsolatos beszélgetését az alábbi videó, 7 perc 53. másodpercétől tekintheti meg:

 

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyikó István
2021. szeptember 22. 06:57
Ez csak szeronte lehetett kifogás!miért is nemmentgyalog,vagy bringával?....
Ronee
2021. szeptember 20. 15:20
Szokásos napi balfaszsága.... Hülye idióta...szégyen, hogy ilyenek pozícióba kerülhetnek...szopatja a szavazóit közben röhög a pofájukba, következmények nélkül...
Pacek
2021. szeptember 20. 13:03
Most mi van?! Hát nem biciklivel jár a hivatalba?! Esetleg busszal... ...vagy már az a lemez lejárt?! Most már sajnáltatja magát a budapesti közlekedési dugókban!
DFK
2021. szeptember 20. 12:42
Ez csonthülye. Látszik, hogy életében soha semmit nem kellett megcsinálnia. Egyáltalán, a gyerekit hogy volt képes összehozni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!