Osztrák diktátorok, holland lovasroham: szétszakítják Európát a Covid-lezárások (VIDEÓ)

2021. november 25. 10:00
Újra a Covidon veszekszik egész Európa. Durvul a járvány, és vele durvulnak az európai vezetők is – erről szól a friss Mandiner Reakció.

Azért indítottuk útjára a Mandiner Reakciót, hogy időszűkében lévő olvasóinknak hétről hétre gyors és érthető áttekintést nyújthassunk a hírek mögött zajló folyamatokról. Sorozatunk első részében a Márki-Zay-jelenséget vette górcső alá Közélet rovatunk vezetője, Kacsoh Dániel, a másodikban pedig az Európát és az egész világot sújtó energiaválságot vizsgáltuk meg közelebbről. Az elmúlt két héten Kacsoh Dániel vezette le a Reakcióban Bige László ellenzéki szerepvállalását és a Városháza-botrányt.

Bejárták a világsajtót a lángoló rotterdami autók képei, egy kontinens borzadt el azon, hogy Mark Rutte holland rendőrei éles lőszerrel sebesítettek meg két tüntetőt. Eközben Jens Spahn német egészségügyi miniszter szerint pedig tél végére mindenki átesik a koronavíruson, beoltatja magát, vagy meghal, megúszni senki nem fogja. A világ kormányai igyekeznek kezdeni valamit a stagnáló átoltottsággal, de ezúttal úgy tűnik, a nép közbeszólt – a legdurvábban szigorító országokban oltatlanok és oltottak közösen tüntetnek az újabb lezárás ellen. Hogy lehet a negyedik hullámban eredményesen járványt kezelni? Ha érdekli a válasz, nézze meg a friss Mandiner Reakciót – öt percnyi figyelméért tartalmas áttekintést adunk cserébe! 

 

Összesen 59 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A lényeg, hogy olyan magas legyen a fertőzöttség szintje, hogy a választásokig ne lehessen tüntetni, beszélgetni, sőt gondolkodni se.
Legfeljebb még egy békemenet vagy egy pót-semjénkiállítás még belefér, ha javulnának az adatok.
Persze az is megint maszk stb nélkül, hadd szóljon!
Különben meg bámuljuk a KESMA-t, mert ha a Fidesz elbukja a választást, akkor vissza kell adni a földet, trafikot, ez ellopott Uniós lóvét, mindent.

És akkor irány a börtön.

Kinek adnád vissza mindazt, amit felsoroltál? Rákosi dumája volt az, hogy elvesszük, visszaadjuk a népnek. Próbáljatok újítani.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés