Dühösek a budapesti antifák a Rittenhouse-ítélet miatt

2021. november 21. 20:51
Mindenki fasiszta, Rittenhouse pedig náci.

Világszerte nagy port kavart a Kyle Rittenhouse ügyében a héten született ítélet, ami felmentette a fiút, aki a kenoshai BLM-zavargások idején lelőtt két férfit, akik rátámadtak. A szélsőbaloldal a világon szinte mindenhol nagy felháborodással fogadta az ítéletet, az Egyesült Államokban több nagyvárosban is tüntetésekre került sor.

Az AntifaInfo Budapest nevű Facebook-oldal szerkesztőit sem nyűgözte le a Rittenhouse-ügyben született verdikt. Az oldal szerkesztői azt írják, hogy Kyle Rittenhouse egy „náci terrorista”, akit rászabadítottak a társadalomra. A budapesti antifasiszták szerint a bíróság „felháborító” döntése egyértelműen a fasisztákat támogatja, a „fasiszta állam fasiszta bírósága” pedig csak az amerikai társadalmat akarja provokálni.

Összesen 60 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mindenki fasiszta? Nem. Viszont a zsidók nagyobb hajlandósággal mint az olaszok maguk:

„A fasiszta mozgalom maga is aránytalanul zsidó mozgalom volt – tehát a zsidók arányaiban nagyobb részét alkották a pártnak, annak egész történetén keresztül, mint az olasz lakosság. 1938-ra a pártnak 10,215 felnőtt zsidó tagja volt.” (Amikor Olaszország teljes lakosságából körülbelül 47,000 volt zsidó.) „Mussolininek több zsidó munkatársa volt, így a kedvenc és legbefolyásosabb szeretője, Margherita Sarfatti. Róma főrabbija hivatalos áldásában részesítette Mussolinit, aki (olasz támaszponton) segítette a cionista haditengerészet kifejlesztését, mint a brit imperializmus elleni manővert.”
Forrás: Stanley G. Payne: A History of Fascism, 1914-1945, The University of Wisconsin Press, 1995, 240.old.

"A nácizmus alaptétele volt a zsidók megsemmisítése"
Vagy nem:
"A Transfer (átutalási) Egyezményt, három hónapos tárgyalássorozat után, 1933. augusztus 25-én írta alá a Németországi Cionista Szövetség, a náci Németország gazdasági hatósága és az Anglo-Palesztin Bank (a Zsidó Ügynökség utasításai szerint). Az egyezmény célja az volt, hogy segítse a német zsidók kivándorlását Palesztínába. Mialatt ez segítette a zsidók kivándorlását, arra kényszerítette őket, hogy lemondjanak javaik többségéről Németország javára mielőtt elmennének. Ezeket a vagyonokat később megkapták a Palesztinába való átutalásuk által, mint német export." (Angol Wiki-ből)

Meg Vásárhelyi Miklós is.

Most olvastam:
A zsidó kommunista kémfőnök, Lincoln Trebisch mondta, amikor Szovjet-Oroszországból Németországba érkezett: Hazát keresek. Hol találhatok egyet olcsón?

Továbbá, ki a fene semmisítene meg egy erős hadseregre való katonáját (150,000 fő)?

A Wehrmacht tele volt zsidó és részben zsidó katonákkal. Erről írt Bryan Mark Rigg: Hitler zsidó katonái című könyvében (University Press of Kansas, 2002)

A legmagasabb rangú közülük Erhard Milch Feldmarschall (tábornagy) volt, Göring helyettese a légierőnél. A félzsidó Helmut Wilberg például szintén a Luftwaffe-nél volt tábornok.

A szerző témában második kötete (Hitler zsidó katonáinak életrajzaiból) fülszövegében azt írja: „Százötvenezerre tehető azoknak a zsidó és részben zsidó katonáknak a száma, akik a második világháború során a német véderőnél szolgáltak.”

A főtisztek közül 77 volt zsidó származású, közülük 25 tábornok.
Az alacsonyabb rangúak közül a legelismertebb egy olyan katona, aki a kurszki páncélos csatában hat szovjet páncélos megsemmisítésért kapott kitüntetést. (The Age, 1997. április 4.)

A nemzeti szocialista Németországban a zsidó kivándorlást, disszidálást segítő kézikönyvet a Philo-Atlaszt, (Handbuch für die Jüdische Auswanderung) 280 oldalas terjedelemben 1938-ban adta ki a Philo Jüdischer Buchverlag Berlinben.

Szólj, ha találsz hasonló disszidálást segítő kézikönyvet a kommunista országok könyvkiadásában. Mert hogy vasfüggönyt és aknamezőket találsz, az biztos.

Ha egy fasiszta államban egy fasiszta bíróság fölment egy fasisztát, akkor mi értelme van annak a szónak, hogy "fasiszta"?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés