Városháza-ügy: Ezúttal fotó bizonyítja, hogy Bajnai Gordon áll Gansperger mellett

2021. november 18. 10:09
Az Anonymus-maszkos alak szerint a főváros vezetésének „lassan be kellene vallani a dolgokat”.

Tovább gyűrűzik a Városháza-ügy. „Ezúttal Anonymus egy fotót mutatott meg, amelyen jól látható, hogy Gansperger Gyula baloldali üzletember Bajnai Gordon volt kormányfő társaságában érkezik meg valahová, vagy távoznak valahonnan” – olvasható az Origó csütörtöki cikkében.

„Minden hiába, lassan be kellene vallani a dolgokat” 

Az Anonymus-álarcos alak legújabb videójában nehezményezte, hogy

a főváros vezetői nem mondják el őszintén az igazságot a Városháza tervezett eladásáról.

„Ehelyett mindent és mindenkit letagadnak, és sebtében összehívott sajtótájékoztatón próbálnak előremenekülni. De minden hiába, lassan be kellene vallani a dolgokat” – fogalmazott az álarcos alak, majd hozzátette: „az igazság az, hogy a főváros jó pár ingatlanját akarta fű alatt, közvetítők révén értékesíteni. Főleg külföldi üzleti köröknek, jutalékért cserébe. A Városháza miatt legalább öt, külföldi hátterű befektetői csoporttal tárgyaltak”. Erre Anonymus szerint bizonyíték is van.

Rejtélyes fotó látott napvilágot

Az álarcos alak rendhagyó módon egy fotóra (lenti kép) hívta fel csütörtökön a sajtó figyelmét, amelyen jól látható, hogy Gansperger Gyula baloldali üzletember társaságában Bajnai Gordon volt kormányfő érkezik meg valahová, vagy távozik valahonnan.

Gansperger Gyula és Bajnai Gordon az Anonymus által közzétett fotón<br>Fotó: Anonymus

A két személy közös megjelenése már csak azért is érdekes, mert az Anonymus által legutóbb nyilvánosságra hozott hangfelvételen Gansperger Gyula beszél Bajnai Gordonról. A baloldali üzletember tudomása szerint Bajnai korábban két személyt ajánlott Karácsony Gergely figyelmébe. Az egyik Kiss Ambrus volt, a másik Tordai Csaba. Mint köztudott, előbbiből főpolgármester-helyettes lett, míg utóbbi jogi főtanácsadói posztot kapott a Városházán.

De Gansperger ecsetelte a részletekre is kitérve azt is, hogy a fővárosi ingatlaneladások lebonyolításakor miként működik a „jutalékos rendszer”. A baloldali üzletember lényegében ismertette, hogy a Berki-család ott legyeskedik a telekbizniszek körül.

A Nemzeti Nyomozó Iroda arról tájékoztatta az Origo szerkesztőségét, hogy a Városháza botrányos ügyleteivel összefüggésben nyomozást rendeltek el. Mint azt korábban közöltük, Budai Gyula fideszes politikus feljelentést tett a nyilvánosságra került bűncselekmény-gyanús adásvételek miatt.

Anonymus legfrissebb videóját az alábbiakban tekintheti meg:

 

Összesen 174 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hajrá Anonymus! Fokról-fokra szorítja sarokba a balosokat. Ez a vesszőfuáts éppen a korrupció-téma miatt különösen kínos az ellenzéknek.

Én már azon sem csodálkoznék, ha Karácsony Gelgő és 40+ tanácsadói már a Duna medrét is eladták.
Erről a főpolgármesteri garnitúra -beleértve a gyurcsányi bandát is - mindig eszembe juttatja;
A történelem legügyesebb szélhámosa kétszer adta el az Eiffel-tornyot
https://index.hu/tudomany/til/..

Nagyon vicces. Ha figyeled, Anonymus még nem terített le minden lapot!

Ez a fotó bizonyítja, hogy a hangfelvételen említett Gansperger-Bajnai kapcsolat létezik. Tagadni persze lehet a hazudozást, meg a jutalék-osztást, de ez az ügy az ellenzék számára egyre kínosabb lesz, mert Anonymus még nem közölt mindent. A fotó azt is bizonyítja, hogy Anonymus jó taktikus és stratéga. Jól teríti az ügyet, hogy az ellenzék a korrupció-téma kapcsán súlyos dilemma elé kerüljön: vagy minél hamarabb beismeri a korrupciót, vagy ha nem, akkor a hosszú tagadás alatt beivódjon a köztudatba a korrupciója. Ez pedig a kampányban súlyos tehertétel.

Megérte leváltani Tarlóst, visszahozni Budapestre a 2010 előtti világot.

Csupa csupa sikertörténet.

"És": a Városháza alamuszi maffiája is létezik...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés