Komolyodik a fővárosi ingatlanügy: Budai Gyula feljelentést tesz befolyással üzérkedés bűncselekménye miatt

2021. november 11. 11:05

Az országgyűlési képviselő szerint hangfelvétel bizonyítja, hogy a Főváros kezelésében lévő ingatlan jogsértően került egy gazdasági társaság érdekeltségébe.

2021. november 11. 11:05
null

Karácsony Gergely választ vár Barts J. Balázs vezérigazgatótól! Én pedig nem várok semmire, hanem feljelentést teszek befolyással üzérkedés bűncselekménye miatt a Nemzeti Nyomozó Irodánál a Nagytétényi úti 7400 négyzetméteres ingatlan értékesítése miatt” – írta Budai Gyula csütörtökön a Facebook-oldalán.

„Válaszok helyett bízzuk az ügy felderítését a rendőrségre!” 

A fideszes képviselő szerint a héten olyan hangfelvétel került nyilvánosságra, amely egyértelműen bizonyítja, hogy a Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. kezelésében levő budapesti ingatlan jogsértően,

kétmillió forint előlegként kifizetett kenőpénz fejében került a hangfelvételen hallható nagyvállalkozó gazdasági társaságának érdekeltségébe.

„Válaszok helyett bízzuk az ügy felderítését a rendőrségre!” – zárja posztját Budai Gyula.

Pár nap alatt eljutottunk Karácsonyék teljes tagadásától odáig, hogy csak „tanulmányt” készítettek, amikor a Városháza eladásáról tárgyaltak

Néhány napja még fake newsról, szánalmas propagandáról, lakájmédiáról beszélt – most már a főpolgármester sem tagadja, valóban tárgyaltak a Városháza eladásáról. Bővebben is érdekel...

Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
files32
2021. november 11. 13:57
A "komolyodik" és "Budai Gyuszi" garantálja, hogy komédia lesz a vége.
files32
2021. november 11. 13:51
Ideje volt már, kell a pofára esés Gyuszinak.
Tőzeg Áfonya
2021. november 11. 13:51
Itt volt az ideje.
Pelso j.
2021. november 11. 13:28
A helyzet abszurd és kamu mivoltát, komolytalanságát Budai színrelépése csak fokozza)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!