Láng Zsolt: Karácsony Gergely tisztázza a Városháza eladásáról szóló híreket!

2021. november 05. 12:45

Nyílt levélben kéri a fővárosi Városháza eladásáról szóló hírek tisztázását Karácsony Gergely főpolgármestertől Láng Zsolt, a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője.

2021. november 05. 12:45
null

A Fidesz Budapest pénteken a Facebook-oldalán tette közzé a kormánypárti politikus levelét. Láng Zsolt azt írta: a Városháza eladásáról szóló csütörtöki sajtóhírekre Karácsony Gergely mindenki számára megnyugtató választ adott, pénteken azonban újabb fejlemények kerültek nyilvánosságra. Ennek fényében pedig több kérdés megválaszolását kéri.

Láng Zsolt választ vár arra, hogy a pénteki sajtóértesülések alapján kíván-e Karácsony Gergely belső vizsgálatot indítani a médiában megnevezett cég felhívásával kapcsolatban, amely a Városháza eladásáról szól.  Van-e olyan fővárosi illetékes, aki a főpolgármester tudta nélkül valóban tárgyalásokat kezdett a Városháza teljes épületének és telkének eladásáról? – kérdezte a frakcióvezető, aki arra is kíváncsi, hogy ha a hírekben megnevezett cég semmilyen biztatást nem kapott a Fővárosi Önkormányzattól vagy annak bármely munkatársától, indít-e ellenük jogi lépéseket Karácsony Gergely.

Minden budapesti számára fontos, hogy mielőbb tisztán láthassa Önnel együtt az elmúlt két nap híreinek valóságtartalmát!”

– fogalmazott levelében Láng Zsolt, aki azonnali választ vár Karácsony Gergelytől.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ferike57
2021. november 05. 22:06
Nem lehet hogy ez is a fletomüvek ténykedése , karácsony kigolyózására ???
bodomisi
2021. november 05. 14:26
Mindegy is,hogy igaz vagy nem.Nyomni kell éjjel-nappal.Ezt át kell venni a baloldaltól.Ők is igy csinálják.Az egyik jó példa a köteles beszéd.
Pipas 3
2021. november 05. 13:43
Gál J átment a vagyongazdálkodási osztályba! Egyből kiárusitaná a városházát! A rohadék gyurcsány dobrev emberei már megint nagy rablásra készűlnek! Tüttő is dolgozik rendesen, ő az ingatlanos, a bolseviknáci maffiózó rablóbandában! Ceglédi meg a pénzmosó!
Highlander07
2021. november 05. 13:39
Hülye fidesz... hogy lehet az, hogy egy műemléknek is számító épületet magánkézbe lehet adni??? Miért nincs erre törvény ennyi fideszes kormányzás után, hogy az ilyen épületeket, NE LEHESSEN ELADNI????????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!