Márki-Zay: A homoszexuálisoknak nincs hadseregük, ezért lesznek gyűlöletkampány áldozatai

2021. november 15. 8:51
A baloldal miniszterelnök-jelöltje egy horvát lapnak nyilatkozott.

Interjút közölt Márki-Zay Péterrel a vecernji.hr horvát portál. A portál a baloldali miniszterelnök-jelöltről szólva elmondta: Márki-Zay meg van győződve a győzelméről.

Kutatás: Orbán Viktor utcahosszal vezet Márki-Zay előtt

„A jelenlegi miniszterelnök sokkal népszerűbb, mint baloldali kihívója” – derül ki a Real PR felméréséből. Bővebben is érdekel...

„Márki-Zay kiáll a homoszexuálisnak való jogok teljes megadása mellett”

Márki-Zay úgy véli, hogy győzelme esetén feladata lesz a jogállam helyreállítása, a demokrácia és a sajtószabadság megújítása. A cikk kitér arra is, hogy Márki-Zay kiáll a homoszexuálisnak való jogok teljes megadása mellett, és

az azonos neműek házasságának legalizálását is ígéri.

A kérdésre, hogy miért hasonlítja Orbán rendszerét a náci rezsimhez, a hódmezővásárhelyi polgármester elmondta: a nácik és a kommunisták általában azokat támadják meg, akiknek nincs hadseregük. Putyinnak van, így Orbán ellene nem megy, de Brüsszelnek, Sorosnak, a zsidóknak, a romáknak és a homoszexuálisoknak nincs, ezért lesznek Orbán gyűlöletkampányának áldozatai, mondta el Márki-Zay Péter.

Márki-Zay nem tervez konzervatív kormányzást

A baloldali miniszterelnök-jelölt elismerte, „olyan közös programot fog végrehajtani, amelyben a baloldali programelemek és a zöld elemek, sőt a liberálisoknak kedves, fontos pontok is megvannak”. Bővebben is érdekel...

Fotó: Földházi Árpád

Összesen 136 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Amúgy ez mennyiben szerepel a hódmezővásárhelyi polgámester munkaköri leírásában?

Kedves Péter, közölni kéne a zsidókkal végre, hogy évezredeken keresztül milyen galádok:

Moshe Maya rabbi az izraeli parlamentben leszögezte: a Halakha törvénye szerint a homoszexualitás büntetése: halál.
Forrás: Ze'ev Chafets: Real Torah Judaism, The Jerusalem Report, 1996. január 25, 18.old.

"A Halakha (a zsidó törvény) megszabja, hogy a leszbikust nem kell halállal büntetni, mint a férfi homoszexuálist, sőt még pappal is köthet házasságot. Viszont tettéért fegyelmi büntetés jár: megkorbácsolás."
Forrás: Maurice Lamm: The Jewish Way of Love and Marriage (A szerelem és a házasság zsidó módja), Harper, 1980, 67.old.

Azaz, újból kiderült: MZP balos és csak szavakban katolikus. Személyeskedve szidja Orbánt, aki viszont a megtámadott kereszténységet a politikájában is képviseli.

Sajnos nem így látom.
Valami eszement gyülölködés van Orbán ellen, irracionális, de nagyon széles körben elterjedt indulat.

Értem én. :)))
De megis csak érdemes újra és újra "felkérdezni" az eszelőst, Karácsonyhoz hasonlóan: miért nem azt a feladatát végzi, amire a választópolgároktól a városában felhatalmazást kért és kapott, amely megbizatás kapcaán egyébként felesküdött az Alaptörvényre (már kétszer) stb.

Mert ha egy polgámesteri megbizatást úgy is el lehet látni, hogy - mint Karácsony és Márki-Zay - nap nap után, 0-24 kampányüzemmódban, a várostól fizikailag is távol, belföldön és külföldön kampányolnak, mindezt hónapokon át - akkor egész egyszerűen nincs szükség polgámesterekere. Feltételezve azért, hogy ez nem igy van, adódik a következtetés: Márki-Zay nem végzi el azt a polgármesteri feladatkört, amire megválaszttatta magát, és amire felesküdött...

Legyen igazad.
Én pesszimistább vagyok.
Bár azért némileg bízom a kormányzóképességek közötti szakadékban, és hogy néhány százezer embert a végén visszatarthat az elemi racionalitás a Moslékra történő szavazástól. (De 2006 után bennem van a kétely...)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés