A Demokratikus Koalíció ma megmutatta, mit is jelent az ellenzéki összefogás

2021. október 26. 12:52

Szabó Tímea
Facebook
A DK-nak köszönjük, a Fidesznek üzenjük: nem fog sikerülni a bomlasztás!

„A Demokratikus Koalíció ma megmutatta, mit is jelent az ellenzéki összefogás. A Fidesz pedig azt, hogy hogyan próbálja majd szétverni ezt az egységet.

A DK-nak köszönjük, a Fidesznek üzenjük: nem fog sikerülni a bomlasztás! Innentől együtt megyünk, győzni fogunk, és közösen fogunk kormányzni!

Márki-Zay Péter ma nyilvánosságra hozott egy több oldalas anyagot, amely őt lejárató vádakat tartalmazott. A dossziét a Fidesz állította össze, ők juttatták el a DK-hoz az előválasztási kampányban, abban bízva, hogy annak tartalmát majd felhasználják Márki-Zay Péter ellen. A fideszes »mesterterv« azonban elbukott, a DK ugyanis mindezt átadta az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltjének.

A Fidesz mindent megtesz, hogy szétverje az ellenzéki egységet, de innen is üzenjük: nem fogjuk hagyni! Véget ért a versengés időszaka, október 23-án azért álltunk közösen színpadra, hogy megmutassuk, közösen megyünk tovább.

2022-ben leváltjuk Orbánék kormányát, leszámolunk a gonoszsággal, a kapzsisággal, az embertelenséggel! Ez külön-külön nem, csak egységben sikerülhet. #választás2022 #kormányváltás”

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 109 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szabó Tímea.
Az egyetlen ember az országban, aki KOMOLYAN VETTE ezt a röhejes blöfföt.

:)

Timi még hisz a mesékben:-)
Egyébként megint előbb írt, mint olvasott:-))))

Tévedsz Tímea, mert a bomlasztás már régen elkezdődött, - az agyadban.

Szabó Tímea nem tudja, hogy még sok baloldali ember is jót röhögött MZP gyermekded szövegén? Amúgy pedig nem kell "bomlasztani", mert az ellenzék bomlik magától is. Ugyan miért kell szinte minden nap hangoztatni, hogy nem bomlik fel? Azért mert félnek, mint a kisgyerek a sötétben, mondogatva, hogy nem félek...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés