Transznemű iskolai molesztálási botrány robbant ki Amerikában

2021. október 18. 11:42

Annak ellenére szavazta meg egy amerikai tankerület vezetősége, hogy a transznemű fiúk használhatják a lányöltözőt, hogy nem sokkal korábban egy szoknyába öltözött kamasz fiú molesztált egy lányt ily módon. A tankerület ráadásul – törvényes kötelességét megszegve – évekig nem jelentette a feltételezett szexuális molesztálásokat a hatóságoknak. Ennek ellenére épp a molesztált lány apját tartóztatta le a rendőrség.

2021. október 18. 11:42
null

Lemondott annak a virginiai iskola szuperintendense, Scott Ziegler, aki minden jel szerint éveken át törvénysértő módon vezette az intézmény felügyelőbizottságát – derül ki az amerikai híradásokból. Ziegler azután mondott le, hogy hatvan szülő követelte távozását felháborodottan. Az ügyet a Daily Wire robbantotta ki október 14-én.

Az ügy azzal kezdődött, hogy még júniusban az iskolakerület vezetése (Loudon County School Board) be akarta vezetni azt a rendelkezést, ami szerint a magukat lánynak képzelő fiúk, illetve a magukat fiúnak képzelő lányok, egyszóval a transznemű diákok nemi identitásuknak megfelelő öltözőt és mosdót használhatnak.

A baloldali többségű testület javaslata ellen tiltakozott annak egyik tagja, Scott Smith, aki azt állította, hogy korábban, május 28-án épp az ő lányát molesztálta a Loudon megyei tankerülethez tartozó Stone Bridge High School egyik, 15 éves fiúdiákja, aki szoknyában ment be a lányöltözőbe, és „genderfluid”-ként határozza meg magát. Az érintett állítólag elkövető ellen nem ez volt az első panasz, összesen négy rendbeli szexuális molesztálással gyanúsítják.

Június 22-én Scott Ziegler, az érintett intézmény szuperintendens a nyáron még azt nyilatkozta, hogy ő nem tud semmiféle molesztálásról, és az iskola 2018-2020 közti jelentéseiben sem szerepelnek esetek.

A testület augusztusban megszavazta a transzneműek öltözőhasználatóról szóló javaslatot. Scottot pedig letartóztatta a ráhívott rendőrség. Ő egyébként levélben tiltakozott az ellen, hogy Joe Biden amerikai elnök a belföldi terrorizmusra vonatkozó törvényeket akarja bevetni a balos iskolai indoktrináció ellen tiltakozó szülőkkel szemben. 

Az ügyben nyomozás indult, és kiderült, hogy a tankerületi vezetőség évekig nem tett eleget törvényes kötelességének. Virginiában ugyanis minden iskolakerület köteles évenként jelenteni, hogy hány feltételezett szexuális bántalmazás történt a falai között, mindezt pedig gyűjti a tagállami oktatási minisztérium (Safe Schools Information Resource). Pedig 2018-ban megírta a helyi sajtó, hogy azon év októberében három focijátékos molesztált egy harmadikat egy másik iskolában. Az is kiderült, hogy október 6-án is történt hasonló molesztálás az iskolában, mint májusban.

A molesztálási ügyben nyomozás indult, Scott Smithék pedig beperlik a tankerületet, amiért az ráhívta a rendőrséget a molesztált lány apjára.

Kép: a tiltakozó szülők (https://thesatorireport.com/).

Kapcsolódó cikkek

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Emery4919
2021. október 22. 18:33
Amerikai Egyesült Állatok.
masikhozzaszolo
2021. október 20. 10:07
Van olyan hír is, hogy a biológiai lányok bemennek a fiúöltözőbe, molesztálni, vagy molesztálódni? Amerika a lehet őségek országa. Lehet, rögtön becsuknának, ha kiderül hogy hetero vagyok, fehér, férfi/nő, keresztény, republikánus, stb.
Akitlosz
2021. október 18. 19:16
Az ilyen molesztálási ügyekben az iskola bűnrészes, mivel maga az iskola kényszeríti rá a lánydiákjaira a "szoknyás fiúkat".
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. október 18. 16:46
Transzszexuálisok zaklattak heteroszexuálisokat. Minden rendben, nincs itt semmi látnivaló.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik