Ráhel és István hazaérkezett

2021. szeptember 24. 19:31

Marbellában 59 ország mintegy 113 bűnöző csoportja tevékenykedik.

2021. szeptember 24. 19:31
null
Bruck András
Facebook

„Ismét kevesebben lettünk

Szenzációs hírrel kezdődött a nap: Orbán Ráhel és a férje, Tiborcz István a spanyolországi Marbellába költözött. Legidősebb gyerekük már a tanévet is ott kezdte el. Ráhel egy Instagram-bejegyzésben tudatta követőivel, hogy elhagyják Magyarországot. Vajon távozásuk fél évvel a választások előtt nem tűnik-e majd sokak szemében afféle elmenekülésnek?

Mindenesetre tovább színesíti a hírt, hogy a brit Guardian csupán pár hónapja, május 20-án cikket közölt az alábbi címmel: A united nations of crime: how Marbella became a magnet for gangsters. A cikkből kiderül, hogy Marbella a szervezett bűnözés nemzetközi központja, ahol a legtöbb bűnügyi csoport jelen van. A terrorizmus és a szervezett bűnözés elleni küzdelem spanyol hírszerző központja szerint Marbellában 59 ország mintegy 113 bűnöző csoportja tevékenykedik.

Ez megnyugtató, Ráhel és István hazaérkezett.”

Fotó: Bruck András, Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 592 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2021. szeptember 27. 02:43
Firkász csak hogy tudd Tiborcz a saját cégéhez költözött ahol dolgozik . Bűnöző csoportot itt találod . https://www.delmagyar.hu/orszag-vilag/uttestre-borult-rengeteg-gyanus-elovalasztasi-szavazolap-egy-balesetben-7983113/?fbclid=IwAR301nWR7uEYkPXzkaoBPejf-71iBZ8qvNm3t27gUN8X9VDkTrswlDFzFik&utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_202109
Rick Deckard
2021. szeptember 26. 12:03
Amikor a fideszes intelligencia megnyilvánul: "Gratulálunk a balliberális médiának! Gratulálunk a primitív választóinak! Gratulálunk a libernyák politikusoknak, Tordaitól Szabó Tímeáig! És még utánuk kiabálnak, hogy akár onnan is haza lesznek rángatva, ha a Moslék hatalomra kerül, és börtönbe vetik őket! Hát meddig még, elvtársak? Meddig ez a gyűlölet? Meddig ez a gusztustalan, hányinger bolsevik mentalitás? Nincsenek határok? Nincsen megállás? Aljas gazemberek. A k_rva anyátokat!" https://ellenszel.hu/2021/09/25/egy-fideszes-szennyportal-szerint-a-balliberalis-gyulolkodok-eluztek-tiborcz-istvant-es-orban-rahelt-magyarorszagrol
-Zsolt-
2021. szeptember 26. 00:25
Megunták, hogy hiába a lopott milliárdok, itthon nem lehet milliós ruhákat, cipőket, órákat villantani, a Four Seasons teraszán ebédelni, vitorlázgatni anélkül, hogy a sok rohadt irigy proli ki ne szúrná. Itthon el kell játszani a szolid életvitelű puritán keresztényt a látszat kedvéért. Na meg aztán apu el is küldte őket így kampány beindultával, hogy ne legyenek szem előtt. Ki tudja mit tartogat még az OLAF a tarsolyban. Svájcban tanult, most Spanyolországba emigrált. A gyerekeket már dragqueenek trenírozzák. A Gazsi meg Angliában kacérkodik a genderfluiditás gondolatával és gyakorlatával. Hát erre nevelte az apjuk? Hogy a bűnös, pusztulásra ítélt nyugaton végezzék átoperált pereputtyal, más migránsokkal, melegekkel? Ahelyett, hogy Magyarországnak szülne még vagy 10-15 gyereket?
Pelso j.
2021. szeptember 25. 20:11
A haldokló, dekadens Nyugatra költöztek.....?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik