Éric Zemmourral találkozik Orbán Viktor

2021. szeptember 23. 13:54

A magyar miniszterelnök meghívta Budapestre a jobboldali újságírót, aki a közelgő francia választásokon is elindulhat.

2021. szeptember 23. 13:54
null

Éric Zemmour a Twitter-oldalán jelentette be, hogy pénteken Budapestre utazik Orbán Viktor meghívására. Kifejtette, hogy

a magyar miniszterelnök egy olyan vezető aki megvédi az országának az identitását, szuverenitását és a határait.

Zemmour indulását a francia választásokon még hivatalosan nem jelentették be, viszont az újságíró már többször is utalt rá. A 63 éves Zemmour megígérte, hogy egy hónapon belül hivatalosan is bejelenti a jelöltségét, ha valóban úgy dönt, hogy indul a 2022-es francia választáson.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
night watch
2021. szeptember 25. 00:15
A Politico szerint Marine Le Pent aggodalommal tölti el, hogy a budapesti meghívással Orbán Zemmour mellé állt. Le Pen többször megpróbált találkozni Orbánnal, de nem sikerült. Célja egy jobboldali tömörülés létrehozása volt az EU parlamentben. https://www.politico.eu/article/viktor-orban-meeting-eric-zemmour/
drzsoo1
2021. szeptember 24. 19:34
Érdemes a mai friss francia filmekre egy pillantást vetni. Egy haldokló társadalom utolsó lehelletei. Innen ők már nemhogy nem nyerhetnek, nem maradhatnak életben, végük van.
olajfa1
2021. szeptember 24. 09:05
Azért vannak Orbánnak és a FIDESZ-nek mindenütt barátai, még akkor is ha a liberálbolsi véleményterroristák ezt -is- elakarják hallgattatni!...
night watch
2021. szeptember 24. 07:21
Magyarországnak jó lenne Zemmour francia elnökként. Más kérdés, hogy nem sok sansza van. De "egytémás" politikusként legalább beviszi a bevándorlás, a lopakodó lakosságcsere problémáját a figyelem középpontjába. Az Orbánt támogató magyarországi útjáról szóló Figaro cikk alatt a kommentelők fele-fele arányban oszlanak meg dícsérői és kritikusai között. Franciaországban nincs olyan karizmatikus, határozott koncepcióval rendelkező energikus politikus a láthatáron, aki össze tudná fogni a jobboldalt. Sajnos Marine Le Pen is útjában áll a változásnak. Tehetségtelen, de pártja az inercia miatt rajta ül több millió szavazaton. Úgy tünik. hogy a lopakodó lakosságcsere miatt a francia béka gyakorlatilag már megfőtt, bár még tesz ernyedt mozdulatokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik