Tóth Csaba feljelentette Gulyás Mártont

2021. szeptember 13. 12:36
„Betelt a pohár” – üzente az MSZP-s politikus.

Közösségi oldalára posztolt videóban beszél arról Tóth Csaba, Zugló MSZP-s országgyűlési képviselője, hogy „egy politikusnak sok mindent el kell tűrnie”.

Most azonban betelt a pohár”

– fogalmazott.

Az MSZP-s politikus szerint Gulyás Márton a Karácsony Gergellyel folytatott interjújában olyan „kérdésekbe csomagolt vádakat” fogalmazott meg, amelyek következtében Tóth feljelentést tett, mint mondta, „nagy nyilvánosság előtt elkövetett, jelentős érdeksérelmet okozó rágalmazás” miatt. Hozzátette: Gulyás Mártonnal nem a stúdióban, hanem a bíróságon fog találkozni. A képviselő döntése alapján így a Partizánban nem fog vitatkozni Hadházy Ákossal, hozzátette azonban, hogy a Zugló TV-ben szívesen vitázna a Momentum jelöltjével.

Nyitóképen: Tóth Csaba a Partizán műsorában. Forrás: YouTube

Összesen 38 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tehát összegezzük.
Gulyást folyton becsapják baloldali politikusok és megmondóemberek... nem mennek el hozzá interjút adni... ha elmennek, utólag letiltják meg cenzúrázzák az interjút... most az egyik fel is jelenti (!) őt... ugyancsak csalárd módon kihagyták a miniszterelnök-jelölt-jelölti vitából... és a többi és a többi. Ugye egyszer ténylegesen meg is csapkodták DK-sok.

Közben Fürjessel vagy Gajdiccsal vagy Kassaival teljesen normálisan tudott órákon át beszélgetni. Egyik sem tiltotta le, egyik sem cenzúrázott, egyik sem csapta be, jelentette fel.

És persze mindettől függetlenül Gulyás továbbra is előbbiek szekerét tolja.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés