Erzsébet királynő támogatja a BLM-et

2021. szeptember 10. 13:40
Minderről a királynő egyik képviselője beszélt egy pénteken sugárzott brit műsorban.

A királynő és a királyi család támogatja a Black Lives Matter (BLM) mozgalmat – mondta a királynő egyik képviselője a Channel 4-nak, számol be a 444.hu. Sir Ken Olisa, aki az első londoni fekete bőrű lord hadnagy, a brit csatornán elmondta, hogy a George Floyd-gyilkosság idején többször is szóba került a rasszizmus témája közte és a királyi család tagjai között.

 „A válasz egyértelműen igen” – válaszolta a lord arra a kérdésre, hogy vajon a palota támogatja-e a BLM-et. A műsor készítői egytől egyig feketék. Olisa azt is elmondta, hogy a királyi család kikérte a véleményét arról, hogy menjen-e el a Grenfell tragédia helyszínére a királynő, amire ő igent mondott. Nagyon aggódott ugyanakkor, hogy majd megdobálják, vagy nem fogadják örömmel II. Erzsébetet, ám a tömeg a helyszínen megtapsolta.

Korábban Harry herceg és felesége, Meghan Markle Oprah Winfrey műsorában azzal vádolta a brit királyi udvart, hogy rasszisták. Meghan akkor egy meg nem nevezett családtagról azt mondta, hogy aggódott az akkor még meg sem született fiúk bőrszíne miatt.

A Black To Front című műsort ma este vetítik majd le a Channel 4-on, a műsort készítők egytől egyig feketék.

Nyitókép: MTI/EPA/Downing Street/Andrew Parsons

Összesen 80 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Akkor ezért támogatja, a hülye csaj miatt. Már azt hittem, hogy öregségére meghülyült.
Nem tudom, hogy mit képzelt ez a Meghan, persze, hogy aggódtak és fogadjunk, hogy nem csak egy személy, hogy néger bébi születik az angol királyi házba, ráadásul fekete színnel.
Bár a tejeskávé színű kisgyerekek kimondottan szépek.

Talán Skócia és Anglia különálló államalakulatokként kis időkülönbséggel fogják kérni felvételüket az új európai unióba (az európai reformkalifátusba) ...

Ekkorra az egyik kérdés az lesz hogy a muszlimok tisztelik-e messiásként Iszá Prófétát ( "al-Masih Isa ibn Maryam" -ot, Mária-fia Jézus Khrisztosz-t).

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés