Queer államalapítók: Olyan országot szeretnénk, ahova szívesen megyünk haza!

2021. augusztus 24. 17:58
A melegek elleni magyarországi támadások beillenek egy nemzetközi gyűlöletközpontú ideológiai hullámba, és tovább építik a világ diktatúrájainak eszköztárát – vélik a szervezők.

Alternatív augusztus 20-i ünnepséget szerveztek a berlini magyar nagykövetség elé queer aktivisták Magyar Queer Államalapítás címmel – adtuk hírül augusztus 21-én. A Mérce.hu számára Imre Lóránd Balázs készített filmet az eseményről. 

Az eseményt a Queer Papriqua Alliance szervezte, mely LMBTQ+ aktivistákból áll. Mint a szervezők akkor elmondták, „megelégelték, hogy a magyar kormány politikai haszonszerzés érdekében egyenként pécéz ki kisebbségeket, majd azok szisztematikus ellehetetlenítésével családokat és közösségeket tép szét.”

„A magyar államszervezet az elmúlt időben hihetetlen erejű támadássorozatot indított a magyarországi LMBTQ+ közösség ellen. Bár ezek a nemzetközileg médiában is felkapott intézkedések példátlannak tűnnek, valójában csak egy újabb felvonását képezik egy rendszerszintű kirekesztésre épülő politikai rezsim kiépítésének, amely már a sokadik kisebbséget veszi célpontul. Hatásuk sem korlátozódik csak Magyarországra: a támadások beillenek a nemzetközileg is egyre nagyobb teret nyerő, gyűlöletközpontú ideológiai hullámba, és megoldásaikkal pedig tovább építik a világ diktatúrájainak eszköztárát” – áll az esemény beharangozójában. 

Fotó: YouTube

Összesen 107 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Menjetek a kurva anyátokba, mocskos férgek.

Hát, ha ezzel akarják érzékenyíteni a heterókat, akkor szólok nekik, hogy nagyon rosszul fogtak hozzá.
Mintha magukról beszéltek volna az erőszakos támadássorozatnál, tényleg egyre agresszívabban nyomulnak, ez mindenképpen kontraproduktív. Persze, ha a konfrontáció a céljuk, akkor nem szóltam.

Mindenesetre a zsidók karmai közé ne keveredjetek:
Moshe Maya rabbi az izraeli parlamentben leszögezte: a Halakha törvénye szerint a homoszexualitás büntetése: halál.
Forrás: Ze'ev Chafets: Real Torah Judaism, The Jerusalem Report, 1996. január 25, 18.old.

"A Halakha (a zsidó törvény) megszabja, hogy a leszbikust nem kell halállal büntetni, mint a férfi homoszexuálist, sőt még pappal is köthet házasságot. Viszont tettéért fegyelmi büntetés jár: megkorbácsolás."
Forrás: Maurice Lamm: The Jewish Way of Love and Marriage (A szerelem és a házasság zsidó módja), Harper, 1980, 67.old.

Ezek a balfácán senkik nem értik saját magukat sem, de követelik, hogy a hülyeségeiket mások vegyék komolyan.

No-ban alapítottak államot, tehát ott vannak otthon.

A hires-nevezetes RuPaul, vagy kicsoda, előtt ezt már többen is elmondták. Neki már nem kellett okosnak lenni, elég volt idézni. Lehet, nem is pont erre gondolt, hanem arra, hogyan legyen fiúból lány, vagy fordítva, vagy egyik se, hanem lmbtqxyz legyen.
Teréz anyát is megkérdezte egy újságíró, hogyan lehetne a világot megváltoztatni, amire a válasz az volt, úgy, hogy megváltozik maga is meg én is.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés