Vezeklésként állt a szivárványpropaganda élére Hamilton?

2021. augusztus 04. 19:12

Lehetséges, hogy Szombathy Pál megtalálta a magyarázatot az autóversenyző viselkedésére.

2021. augusztus 04. 19:12
null

Tény, hogy Lewis Hamilton világbajnok Forma-1-es versenyző az elmúlt időszakban igazi „social justice warrior”-ként áll (vagy épp térdel) ki mindenféle liberális eszmeiségű kisebbségvédő törekvés mellett, legyen szó az LMBTQ-világról, vagy épp a szélsőséges amerikai fajvédő szervezetről, a Black Lives Matter-ről.

Hogy mi ennek az oka, arra talált egy lehetséges választ Szombathy Pál, újságíró, az index egykori vezérigazgatója. Nem is akárhol! Szombathy Douglas Murray Tömegek tébolya című könyvében szúrt ki egy történetet, amely szerint az autóversenyző még 2017-ben súlyos hibát vétett a progresszív dogmák ellen egy Instagram-videóban. Íme:

Kapcsolódó cikkek

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ludmilla Kropotkin
2021. augusztus 05. 15:53
Beugatni más udvarába a kutyák szoktak. Mifelénk.
elfújta az ellenszél
2021. augusztus 05. 11:31
Ez a nigga áldozat meg bűnös is egyben. Pont ugyanúgy, mint a diktatúrákban lenni szokott. Együtt kell üvölteni a többi farkassal, mert máskülönben széttépnek A buta nigga pedig közben akár alfa hímnek is képzelheti magát.
olajfa1
2021. augusztus 05. 10:08
Hamilton egy haúg személy! No és elötten nem is ő leg legjobb autóversenyző, hanem Verstappen! Nekem legtöbbször nem az volt a "legjobb és leggyorsabb" versenyző aki megnyerte a versenyeket, hanem aki megküzdött a győzelmekért! -ilyen volt pl Lauda, de Sumacher is... és vannak még sokan akik ide tartoznak, de Hamilton nagyon messze van ezektől a személyiségektől. Ez a riport csak ezt erősíti meg.
zakar zoltán béla
2021. augusztus 05. 09:33
tahowitz
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik