A Fidesznek csak olyan pénz kell, amit el is lophat!

2021. augusztus 4. 10:45
Eddig csak veszélyben voltak a források, de most már teljesen el is bukta Magyarország ezt a 77 milliárdot.

„A magyar kormány civilek elleni háborúja miatt 77 milliárd forinttól esik el Magyarország és a magyar civil szervezetek. Orbánékat az zavarta a legjobban, hogy tőlük függetlenül osztanák szét nyílt pályázatok útján ezt a forrást. 

Eddig csak veszélyben voltak a források, de most már teljesen elbukta Magyarország ezt a 77 milliárdot. 

A Momentum a garancia egy szabadabb országra! 2022 után véget vetünk a civilek vegzálásának és visszaszerezzük a norvég alap forrásait.”

Nyitókép: Mandiner/Mátrai Dávid

Összesen 46 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az elvtársaidnak meg minden pénz és vagyontárgy kellett. Lopásról szó sem volt, rablásról volt szó, ÁVH-s és pufajkás erőszakról. A rablott holmikat mikor adjátok vissza?

,,A Fidesznek csak olyan pénz kell, amit el is lophat!,,

Na ja! A Momentumnak kell a pénz, hogy kormány ekézésére használhassa fel, miközben egyesek családi vállalkozását is segítse.


Te kacsaszáj, málészáj, azokat a pénzeket is lenyúltátok volna?
Miért nem választott be a tagság téged az elnökségbe, hápi bébi?

A norvég kormány ahogy Soros György civil szervezetei, melyek ténylegesen politikai szervezetek, ideológiai alapon akarják felhasználni. Másként fogalmazva, a politikai élet befolyásolására, aminek köze sincs ahhoz ami a honlapon olvasható.

,,A Norvég Alap és az EGT Alap célja Magyarország Norvégiával, Liechtensteinnel és Izlanddal való kétoldalú kapcsolatainak fejlesztése, a gazdasági és szociális különbségek csökkentése.,,
https://www.norvegalap.hu/hu/

Kizártnak tartom, hogy a több mint hatvanezer civil szervezet közül csak az Ökotárs, az Autonómia Alapítvány, a DemNet és a Kárpátok Alapítvány által alkotott konzorcium felel meg, csak ők függetlenek a kormánytól, a pártoktól.
Ilyen alapon azt is mondhatjuk, hogy a norvég kormány akadályozza az eredeti célok megvalósítását a norvég alap felhasználása tekintetében.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés