Óvszerrel javította meg kajakját az ausztrál kajakosnő

2021. július 30. 17:18

Jessica Fox harmadik lett, két nappal később pedig megnyerte az olimpiát.

2021. július 30. 17:18
null

Óvszerrel javította meg sérült hajóját Jessica Fox a tokiói olimpia női kajakszlalom döntője előtt. Az ausztrál versenyző közvetlenül a keddi finálé előtt vette észre, hogy a hajó orra megrepedt, és egy segítője kondomot húzott fel rá.  Fox kedden harmadik lett, majd csütörtökön – már kenuszlalomban – aranyérmet nyert.

(MTI)

Nyitókép: MTI/AP/Kirsty Wigglesworth

Kapcsolódó cikkek

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2021. július 31. 17:30
Téli olimpián a faszánra húzták volna fel,
Galerida
2021. július 31. 11:53
Feltehetően nem az átlag japán méretű volt nála.... Amúgy meg olyan rizsa, mint a halászé, akit bekapott a bálna... Nyár van....
MZperXXL
2021. július 31. 10:55
Méretes kékeresre készíthették (vagy szuperrugalmas volt), hogy a kajakra is ráhúzható volt. A hölgy lehet, azért lett csak harmadik, mert a hajó gumival rosszabbul siklott a vízen, mint a kajak eredeti teste... :)) Reklámnak biztosan remek, egyébként gratulálok a teljesítményhez és az ötlethez is.
írmag
2021. július 31. 10:31
Olimpiai: gumival, vagy gumi nélkül (mint a pesti kocsisoron)!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik