Nebraskában az új szexuális nevelési tanterv miatt áll a bál

2021. július 30. 10:47

Óvodákban szaporítószervekről és nemi identitás meghatározásáról, általános iskolában pedig maszturbációtól az anális szexig mindenről kellene tanítani az új tanterv szerint.

2021. július 30. 10:47
null

Nebraska állam elfogadta a Nemzeti szexuális nevelési tanterv (National Sex Education Standards) használatát, amely szerint meg kéne tanítani az óvodásoknak a reproduktív szerveink nevét, a nemi indentitás meghatározását és a reprodukció alapjait. 3-5 osztályban a maszturbációról, hormongátlókról, a pubertás előtti gyermekek nemi „átmenetéről”, nemi betegségekről, a ciszgender, transznemű és nem-binárisok közti különbségekről kéne tanulniuk.

A tananyag ahogy haladnak előre az iskolás éveikkel egyre betegebb lesz, 6-8 osztályban abortuszról, fogamzásgátlásról, a hüvelyi, orális és anális szex közötti különbségekről kéne tanulniuk. Dr. Susan Greenwald, Nebraska nyugalmazott gyerekorvosa, aki 35 évig segített szexuális bántalmazás áldozatain, azt mondta, hogy a tanterv közelebb van a szexuális visszaélést előkészítő bizalomba férkőzéshez, mint az életkornak megfelelő oktatáshoz.

Az első reakcióm a hírre az volt, hogy »azt a k***a, melyik pedofil írta ezt?!«

Ez egy az egyben a szexuális visszaélés előszobája. Ha pedofil lennél és az áldozati szerepre akarnád nevelni a gyerekedet, ezt használnád” – nyilatkozta Greenwald a The Washington Free Beaconnek.

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Márton

Kapcsolódó cikkek

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madárinfluencer
2021. augusztus 01. 21:05
Erről egy graffitikről szóló gyűjteményes könyvből származó idézet jut eszembe: "Ha ez az iskola az életre tanít, akkor nem félek a haláltól."
Pista6
2021. július 30. 18:07
Ez az amerikai álom? Ez? Ez Biden szép új amerikája , gratulálok neki. Egy év év se kellett hozzá hogy tönkretegye az országot ahol állítólag megválasztották.
fraktoaster
2021. július 30. 14:35
Még egy indok, hogy helyes és bizony preventív jelleggel mindenképpen szükséges az ominózus gyermekvédelmi törvény.
MZXX
2021. július 30. 12:03
A saját társadalmukat verik szét. Ilyen nevelés után ezekből a gyerekekből normális ember nem lesz. Személyiségzavaros emberek alkotta, roncs társadalom lesz a következménye.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik