Nebraskában az új szexuális nevelési tanterv miatt áll a bál

2021. július 30. 10:47
Óvodákban szaporítószervekről és nemi identitás meghatározásáról, általános iskolában pedig maszturbációtól az anális szexig mindenről kellene tanítani az új tanterv szerint.

Nebraska állam elfogadta a Nemzeti szexuális nevelési tanterv (National Sex Education Standards) használatát, amely szerint meg kéne tanítani az óvodásoknak a reproduktív szerveink nevét, a nemi indentitás meghatározását és a reprodukció alapjait. 3-5 osztályban a maszturbációról, hormongátlókról, a pubertás előtti gyermekek nemi „átmenetéről”, nemi betegségekről, a ciszgender, transznemű és nem-binárisok közti különbségekről kéne tanulniuk.

A tananyag ahogy haladnak előre az iskolás éveikkel egyre betegebb lesz, 6-8 osztályban abortuszról, fogamzásgátlásról, a hüvelyi, orális és anális szex közötti különbségekről kéne tanulniuk. Dr. Susan Greenwald, Nebraska nyugalmazott gyerekorvosa, aki 35 évig segített szexuális bántalmazás áldozatain, azt mondta, hogy a tanterv közelebb van a szexuális visszaélést előkészítő bizalomba férkőzéshez, mint az életkornak megfelelő oktatáshoz.

Az első reakcióm a hírre az volt, hogy »azt a k***a, melyik pedofil írta ezt?!«

Ez egy az egyben a szexuális visszaélés előszobája. Ha pedofil lennél és az áldozati szerepre akarnád nevelni a gyerekedet, ezt használnád” – nyilatkozta Greenwald a The Washington Free Beaconnek.

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Márton

Összesen 35 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Sorosék és a megvett-kitartottjaik szűkölnek, mint a sarokba szorított kutyák..., ezért már az egyszerű tényekre, logikára is fittyet hánynak.
A hazudozás, dezinformálás, már az óvodás korúakkal is náluk természetesnek számít.
Erről lehet felismerni, hogy: genetikaliag BETEGEK.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés