Hazatért a koronavírus miatt kezelt országgyűlési képviselő

2021. július 24. 12:32

Köszönöm az ápolóknak, az orvosoknak és az Önök imáinak, és köszönöm a Teremtőnek, hogy szó szerint visszaküldött!” – írja Bányai.

2021. július 24. 12:32
null

Napra pontosan 150 napja léptem ki az otthonomból, szálltam be a mentőautóba, hogy megküzdjek a koronavírussal. Félelmetesen hosszú és viszontagságos út volt ez, de ma végre hazatérhettem az otthonomba. A szegedi klinikai életmentés után, az elmúlt másfél hónap visszaadta az életet, az önállóságot, amit hálásan köszönök a balatonfüredi Honvéd Kórház dolgozóinak, rövid idő alatt értünk el nagyon nagy eredményt!– írja az országgyűlési képviselő a közösségi oldalán.

Hozzáteszi: még hosszú hónapok állnak előtte mire teljesen vissza kapja régi önmagát,

de nagyon boldog, hogy ezt az utat már itthon járhatja végig.

Itt szeretném megragadni az alkalmat, és megemlékezni arról a több tízezer honfitársunkról, akiket nem tudtak megmenteni. Mélyen átérzem családjaik fájdalmát! Szeretettel gondolok azokra is, akik megszenvedve, de túlélték a Covid fertőzést. Tudom jól, hogy nagy részük min ment keresztül. Teljes gyógyulást kívánok nekik! Még egyszer nagyon szépen köszönök Mindenkinek mindent! Köszönöm az ápolóknak, az orvosoknak, és az Önök imáinak és köszönöm a Teremtőnek, hogy szó szerint visszaküldött!” – hálálkodik a politikus.

 

Soli Deo Gloria! – zárja sorait.

Kép: Facebook

Kapcsolódó cikkek

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nélküled69
2021. július 25. 14:03
Minden jót kívánunk, erőt a teljes gyógyuláshoz!
szodabár
2021. július 24. 15:20
Isteni csoda, mielőbbi teljes gyógyulást kívánok Önnek!
Gullwing
2021. július 24. 14:39
Isten hozta!
llnnhegyi
2021. július 24. 13:28
Jó hír! Nagyon örülünk a gyogyulasodnak. Másoknak is reményt adtál! Jó egészséget kívánunk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik