Szegény Bohár Dánielt átvágták, én csak a paprikát ültettem át

2021. július 23. 19:08

Igen, büszke vagyok a kertészetben végzett munkámra.

2021. július 23. 19:08
null
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Egy Bohár Dániel nevű propagandista egy posztjában azzal dicsekszik lelkesen és szerinte szellemesen, hogy megszerzett két palántát, amit szerinte én saját kezűleg ültettem el. Van néhány megjegyzésem ehhez.

1) Szegényt átvágták, én csak paprika palántát ültettem át, a paradicsomot a kollégák csinálták. Ha csak azért nevelgetné, met úgy érzi valamiért, hogy ez őt kielégíti valami módon, akkor elég a paprikát locsolgatnia

2) Bohár úr láthatóan nem szeret engem, de néha azzal is teszünk jót véletlenül, akit nem kedvelünk. Én is meg kell, hogy köszönjem neki ezt a posztot, mert ezzel egyrészt megkülönböztet engem a megbízójától azzal, hogy kiemeli: én dolgoztam is életemben a politizáláson kívül. Másrészt segít felhívni a figyelmet arra is, amit a közmunkával üzenni akarok:a főnöke nagyon fél a tüntetésektől és ezért olyan törvényeket hoz sorra, amit már nem szabad betartani.

3) Ha nem éreznék némi gúnyt a soraiban, vagy azt hinném, hogy egy propagandistát valamennyire érdekelnek a tények, akkor elmondanám neki, hogy igen, büszke vagyok a kertészetben végzett munkámra, de azért szerintem van még pár dolog az életemben, amit »értelmes produktumnak« tartok. Büszke vagyok pl. állatorvosi szakmámra és hogy meggyógyíthattam állatokat, büszke vagyok a gyermekeimre és igen, arra is büszke vagyok, hogy ha kicsit későn is, de ki tudtam lépni a Fidesz nevű bűnszövetségből.

4) Be kell vallanom, én sem kedvelem Bohár urat, sőt. Nagyon kevésre tartom azt az »újságírót« aki ennyire látványosan próbálja bizonygatni a megbízóinak, hogy mennyire utálja a megbízója politikai ellenfelét. Aki »"""tényfeltáró riporterként"""« az újságírói függetlenség és elfogulatlansága látszatának a leghalványabb jelét sem akarja fenntartani, sőt büszkén hirdeti, hogy mennyire imádja a Vezért és mennyire utálja annak ellenfeleit. Valóban független újságíró persze nagyon kevés van, mindenkinek lehet politikai meggyőződése és akár posztolgathat is erről. Csak nagyon más a sportértéke annak, ha valaki a hatalom langyos fenekét nyalogatja a propaganda reklámokból szerzett bevételekből fizetett horribilis fizetésért cserébe és úgy posztolja ki a »meggyőződését«, mint annak, ha ellenzéki újságíróként lehallgatva, megélhetéséért küzdve vállalja a véleményét.

Bohár úr posztját itt olvashatja, ha mindenképp szeretné, ha gondolják, üzenhetnek is neki”.

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pipas 3
2021. július 24. 13:52
Én Recskre vittek volna közmunkának! Te aljadék!
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. július 24. 13:08
Ez komolyan dicskeszik a büntetett előéletével?
Mexivtad
2021. július 24. 12:24
Bohár és társai legalább vannak annyira gerincesek, hogy felvállalják nyíltan amire szegődtek, védik a gyenge fidesz kormányzást! Ellentétben az álszent, álfüggetlen, álszakértő nagyképű másik oldallal!
alphaville
2021. július 24. 11:01
Frusztráltnak tűnik ez a Hadházy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik