Dopeman az LMBTQ-közösség „szanaszét diverzifikált” tagjairól: Ez már mentális probléma!

2021. július 21. 10:58
A rapper egy Amerikából érkezett videón akadt ki.

„Tegnap láttam minden idők egyik legszomorúbb videóját” – vezette fel kedd esti Facebook-megmondását Dopeman, aki az Origo cikkéről, és az abban szereplő felvételről fejtette ki véleményét.

Őszinte fájdalom

Röviden összefoglalva: a videón az látható, amint egy amerikai pár férfi tagja (aki nőnek képzeli magát) próbálja szoptatni a nő (aki férfinak képzeli magát) által világra hozott csecsemőt.

„A kisbaba a férfinak született »transzgender nő«, Petrona mellbimbójára csimpaszkodik rá, miközben Ahanu, a csecsemőnek életet adó nő, aki viszont egy »non-bináris férfias transzgender személyként« írja le magát, elmélyedve nézi a teljesen abszurd próbálkozást. Ahanunak ráadásul egyszerre van szakálla, korábban eltávolított melle helyén két nagy sebészi vágás, a friss szülés nyomaként pedig még mindig gömbölyded pocakja”ad érzékletes beszámolót a hírről elsőként tudósító Demokrata.hu.

„Én egész egyszerűen megértem: a világunk valamiféle beszakadás felé tart, és ez meg fog történni. Szenvedhet ezzel szemben az Orbán-kormány, de ez a nyugati kultúra, amely a saját maga dekadenciájában fuldoklik, be fog szakadni” – kommentált a rapper, aki hozzátette: rendkívüli szomorúsággal nézte a videót, annál is inkább mivel a szülők még egy újabb szexuális utalást is tettek, amikor a gyerekre azt mondták: „Look at them!”,

azaz a semleges they szó egyik alakját használták a csecsemőre.

„Őszinte fájdalmat éreztem. Bele kell gondolnom, hogy az EU-ban megszavazták, hogy a férfiak szülhetnek. Ezt szavazták meg, ezt a jelenséget” – mondta Dopeman, aki úgy véli: ez a két ember meg akarja valósítani a másként való reinkarnálódást ugyanabban az életben.

Mi lesz a gyerekkel?

Dopeman szerint nem is a két ember a lényeg, hanem a gyerek. „Szerintetek ez a gyerek, akinek a szülei hormonkezelésen mentek keresztül, milyen állapotban születik a világra?” – tette fel a költői kérdést a zenész.

„Ha ezt az LMBTQ-közösséget, és ennek a vonalnak az aktivistáit nem engedik be az iskolákba, az a gyerekvédelembe kifejezetten beleillik. Ezt hozsannázni? Ez előtt hajbókolni? Lehet csinálni, de nem lesz szép vége!” – jelentette ki. Hozzátette: „hiába feszeng itt az Orbán, ez ebben a nyugati világban le fog zajlani”.

A rapper ezután szétválasztotta a homoszexuálisokat, leszbikusokat és az LMBTQ-közösség „szanaszét diverzifikált” tagjait, utóbbiról megjegyezve:

„ez már egy mentális probléma!”.

„Ezt a mentális problémát olyan fiatalok közelébe engedni, akinek a tudata még kialakulóban van, hát nem bűn, mert nem élek ezzel a kifejezéssel, de hatalmas hiba. Ez nem a világ kikeredeséhéz, hanem a beszakadásához vezet. Ez egy jóléti bezegség, amikor jódolgodban már nem tudsz mit csinálni, és tovább szeleteled a valóságot” – véli Dopeman.

A videót itt nézheti meg:

Összesen 155 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az említett transzférfi-transznős videót én nem szomorúnak találtam, inkább szürreálisnak. De persze ennek a progresszív ideológiának a logikus terméke.

Ha mindenki olyan nemű, amilyen lenni akar, akkor tényleg mondhatjuk azt, hogy férfi szülte a gyereket, akit aztán az anyja nem tudott szoptatni. Tényleg mondhatjuk, hiszen ebben a hitvilágban a férfi és nő szó elvesztette eredeti jelentését.

Ebben a történetben, ha jól értem, aki a gyereket a világra hozta, nem őt nevezik anyának, hanem a transznő (biológiai férfi) párját. Szóval az anya-apa szavak is elvesztette eredeti jelentését. Bármi jelenthet bármit.

A Nagymamámék két háborút szenvedtek végig, az első után el kellett jönniük két kicsi gyerekkel Érsekújvárról, ahol egészen jól érezték magukat, a második végén a református presbiter Nagypapát, akinek az édesapja ismert református lelkész volt, a falusi jegyző kirendelte a szovjet tankok elé árkot ásni a cigányokkal. Túlélte, néhány év múlva a szélütést nem.

Most ismét háború van, háború a lelkekért, egyelőre nem mindenütt lőnek, de van, ahol szórványosan és van, ahol üzem szerűen is már szólnak a fegyverek.. A szórványostól elválaszt az óceán, de Ukrajna szomszéd ország.

Sokan azt hiszik vannak köztes lehetőségek, és ki lehet maradni. Szerintem NEM és mindenki véleménye, amiért kiáll, számít.

Dopeman megtette, ami tőle tellett és köszönet, sokunk helyett és értünk beszél, ír.

A nyugati ember szorgalmas és hatékony. Ezért varrják a nike cipőket ázsiai gyerekek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés