Guy Verhofstadt: Egy diktatúra növekedik az Európai Unión belül

2021. július 19. 20:29
Nem elég az aggodalom, növekszik egy diktatúra az Európai Unióban. Ezt az ügyet az Európai Parlamentnek teljes körűen ki kell vizsgálnia – írta a liberális politikus Twitteren, Cseh Katalin kommentet írt hozzá.

Twitter-bejegyzésben bírálta a hazánkat Guy Verhofstadt, az Európai Parlament liberális képviselője, az NSO nevű izraeli cég kémszoftvere, a Pegasus körüli botrány kapcsán Cseh Katalin bejegyzését továbbítva. 

 

 

„Minden megmaradt Orbán-apologétának és segítőinek az Európai Unióban: ezt támogatjátok. A saját állampolgárai ellen kémkedő rezsimet és egy totalitárius bűnözőt” – írta ki Cseh Katlain a The Gurdiannak Panyi Szabolcs, Direkt 36-on megjelent cikkét ismertető írását megosztva. 

„Nem elég az aggodalom... növekszik egy diktatúra az Európai Unióban. Ezt az ügyet az Európai Parlamentnek teljes körűen ki kell vizsgálnia” – írta válaszul a liberális politikus. 

 

 

Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke egy prágai sajtótájékoztatón a Pegasus-botrányól szóló újságírói kérdésre elmondta, hogy még csak annyit tudnak, amit a sajtóban olvastak. „A híreket ellenőrizni kell. De ha valóban ez történt, az teljességgel elfogadhatatlan, az Európai Unió valamennyi szabályának ellentmond” – mondta. 

 

 

Összesen 257 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Inkább erről meséljen ez a habzószájú.
A dán titkosszolgálat is benne volt Merkel lehallgatásában
https://hu.euronews.com/2021/0..

....vizsgálódtok-e, hogy miért lövöldözik le a játszótéren játszó kisgyerekeket bandaháború közben Svédországban?

A liberális diktatúra növekszik nagyon.

Nem vettünk olyan szerkezeteket.
A semmivel meg nehéz lehallgatni.

Miket tudhat ez a panyi! Szeretne Merkel ennyi adatot szolgáltatni Amerikának, mint amennyit a Simicska fia tud, nem is beszélve Génesiröl.
Hülye amerikaiak, Merkelt kehallgatni, mikor ott van a Panyi!

Még semmi konkrétumot nem tudni, de ezek a dögevő férgek már rárepültek egyből erre a szarra. Ami biztos, hogy Angelát lehallgatta ano az Usa, és anno nem hallottam ezt a büdösszájú pondrót, hogy emiatt ugatott volna.

Csehkatka, a brüsszeli groupie meg persze egyből bepucsított.

Szovjet tankok kellenek EU zászlók alatt!

Ez a hülye Verhofstadt veletek együtt azt sem tudja, miről van szó, de mivel Cseh Katalin "felvilágosította", már pofázik. Több sebből vérzik a sztori - például 50 ezer adat között találtak 300 magyart egy idegen, izraeli szerveren, de akkor kik hallgatták le ezt az 50 ezer embert? Izraeliek hallgatták le, vagy az egész világ izraeli szerveren tárolná a lehallgatás adatait? Kik tették fel a kémprogramot nem túl jelentős emberek telefonjára, miért nem fontosabb személyeket hallgattak le, és egyáltalán egy ilyen profilú cég nem tud olyan programot előállítani, ami nem hagy nyomot maga után?

"A saját állampolgárai ellen kémkedő rezsimet"

Snowdent mar el is felejtettetek?

Az ellenzéki média nagyon eloreszaladt.....

"növekszik egy diktatúra az Európai Unióban."

Rothschildék már a 18. században is megfigyeltek, és már akkor sem a kormány megbízásából.
Ma az érdekelt és ellenérdekelt titkosszolgálatokon kívül médiaügynökségek, -konszernek, globális cégek, UEFA-FARE, mindenféle kémPegazus-programok tucatjai, de
AMIT LÁTNI KELL, MINDEGYIKBEN OTT VANNAK,
AKIK ISMERIK GEORGE SOROST.
VAGY SZEMÉLYESEN, DE A CSEKKHONORBÓL FELTÉTLENÜL.
A magyar kormány, Orbán Viktor kormánya NINCS KÖZÖTTÜK.
EZÉRT folyik ellenünk a felépítetten kitervelt - ősi sémi technika! - provokációs lejáratás, gyanúba keverés.
A Gonosz legkitartóbb ellensége, Orbán Viktor.
Ezért a Fenevad minden áron kikezdeni, lejáratni, lepusztítani akarja.
Verhofstadt, Rutte, ezek mind Soros aljas sátáni alomjának patkányai, terjesztik a 21. szd tífuszát, mert:
János Evangélium 8,44: Sátán az atyátok, és atyátok kedvére igyekeztek tenni, aki kezdettől fogva gyilkos, nem tartott ki az igazságban, mert nincs benne igazság. Amikor hazudik, magából meríti, mert hazug és a hazugság atyja.

A 2010 óta folyó Orbán ellenes erőlködés eredménytelensége folytán eljutott abba a szakaszba, ami már felkeltethette a titkosszolgálatok érdeklődését, ezért ki kellett robbantani ezt az ügyet. Teljes képünk nem lehet róla, hiszen minden információt nem adhatnak ki, és biztos, hogy a nyugatról támogatott ellenzéki pártok is benne vannak a vádaskodásban. Elég csak az EP-ben folytatott tevékenységükre gondolni.

Igen, tudjuk. Németországban, Hollandiában, Franciaországban...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés