Marilyn Manson feladta magát a rendőrségen

2021. július 9. 14:08
Az énekes a Los Angeles-i rendőrségen csütörtökön adta fel magát egy 2019-es ügye miatt.

Marilyn Manson önként feladta magát a rendőrségen egy 2019-es ügye miatt, amikor is leköpött egy operatőrt – írja az NBC News. Az eset New Hampshire-ben történt egy koncerten. Az operatőr elmondása szerint Manson viselkedése miatt kárt keletkezett a felszerelésében, ezért feljelentette. Manson azonban figyelmen kívül hagyta a hatóságok megkeresését, akik később elfogatóparancsot adtak ki ellene. Az énekes tehát ennek eleget téve jelentkezett a rendőrségen, ahonnan később óvadék ellenében távozhatott.

Az énekest a közelmúltban többen zaklatással, bántalmazással vádolták meg. A  Trónok harcában is szereplő Esmé Bianco szexuális zaklatás és nemi erőszak miatt perelte be Marilyn Mansont.  Evan Rachel Wood színésznő kijelentése szerint Manson „brutális módon” bántalmazta őt a három évig tartó kapcsolatuk alatt.

Nyitókép: Suzanne Cordeiro / AFP

Összesen 28 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Amiután túlléptünk azon, hogy tetszik-e, ahogy kinéz, vagy hogy tetszik-e a zene, amit csinál, ami a hír szempontjából amúgy teljesen lényegtelen, el is jutunk az 1000. ringyóhoz, aki borzasztó terrort élt át a párja mellett, de azért 3 évig mellette maradt, és hogy min ment keresztül, az csak évek múltán jutott eszébe, amikor üres lett a buksza, Mansoné meg még nem.

Ja hogy leköpte a sajtóst? Megbecsült szakmából a társadalom legnagyobb kurvája, ez lett a sajtóból, ugyan ki ne köpné le őket.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés