Bayer számon kéri Ruttén a holland sajtó helyzetét

2021. július 7. 7:45
„Újságírókat lőnek le Hollandiában, és nekünk jártatod a szádat?!” – írta közösségi oldalán a publicista.

Megírtuk, hogy fejbe lőttek egy újságírót Hollandiában a nyílt utcán, miközben Mark Rutte holland miniszterelnök a magyar sajtó helyzetén aggódik és letérdeltetné Magyarországot. A publicista erre a helyzetre reagált. Mint fogalmazott:

„Természetesen a magyar sajtó helyzetéért érdemes aggódni, nyugaton minden rendben van!

Rutte, te szarjankó, újságírókat lőnek le Hollandiában, és nekünk jártatod a szádat?!

A meglőtt kollégának mihamarabbi felépülést kívánok!” – írja Bayer Zsolt.

Nyitókép: MTI/EPA/ANP/Bart Maat

Összesen 138 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ne várj tovább: nem mondott. Igaz Fico sem mondott semmi kukoricán térdepeltető-dehonesztálót hazánkról. Viszont mondott mást a Kuciak halálát követő zavaros viszonyokról, arról, hogy az államelnök Kiska hirtelen királycsinálóvá lépett elő és hátbaszúrta őt:
"Robert Fico rámutatott: a gyilkosság után történt események „valamit jeleznek\”, „sajátos kézjegyeik” vannak. Ami az újságíró és barátnője meggyilkolása után történt, azt jelzi, hogy kísérlet zajlik az állam teljes destabilizációjára, próbálkoznak vele, és efelől nem kell, hogy kétségeink legyenek. Fico most rákérdezett: milyen okból találkozott Andrej Kiska tavaly szeptemberben New Yorkban Soros Györggyel, és arra is, hogy mi volt a találkozó témája.
– Kérdem én, miért nem vitt magával erre a találkozóra senkit a külügyminisztériumból? – hangoztatta Robert Fico, hozzáfűzve: egyértelmű magyarázatot akar arra, hogy mi volt a találkozó értelme, és arra is, hogy az államfő miért nem a kialakult feszültség lecsillapításáért tesz, ahelyett, hogy kijelentéseivel hozzájárul a destabilizációhoz."

Nem, kis medvebocs. A lényeg ott van, hogy az oktat ki minket, akinek az országában megölték Pim Fortuyn holland jobboldali pártvezetőt, ahol védelem alá kellett helyezni Geert Wilderst, jobboldali nézetei miatt, ahol most egy újságírót öltek meg, ahol eltörölték a vélemény nyilvánító népszavazás intézményét, mert ott kétszer leszavazták a kormányt, és ahol Rutte, a mostani miniszterelnök korábban a legocsmányabb nemi devianciák mellett kardoskodott.

Nézd, te alapvetően egy jó ember vagy kevés aggyal és információval. Nyilván az életben nem halottál még Willie Dillie képviselőasszonyról, aki a hollandiai muszlim migrációt ellenző PVV-párt tagja volt. Nos egy muszlimnak betért holland politikus megbízásából egy csapat muszlim elrabolta, majd csoportosan megerőszakolta. Willie nem kapott segítséget Hollandiában senkitől, így az eset után nem sokkal öngyilkos lett. A hivatkozásban láthatod a youtub-ra feltett búcsúvideóját- jó lenne ha lenne benned annyi gerinc, hogy megnézed...
Hahó- medve úr, ez egy normális pakliban nagyobb lap lenne, mint egy újságíró megöletése, hiszen sokkal mélyebb morális válságot jelez. Rutte és Hollandia egy erkölcsi leépülés állatorvosi lova...
https://www.youtube.com/watch?..

Willie Dillie képviselőasszony eseténél, aki a hollandiai muszlim migrációt ellenző PVV-párt tagja volt, nincsen sokkolóbb és biztosabb jele Hollandia leépülésének.
Őt egy muszlimnak betért holland politikus megbízásából egy csapat muszlim 2017-ben elrabolta, majd csoportosan megerőszakolta. Willie nem kapott segítséget Hollandiában senkitől, így az eset után nem sokkal öngyilkos lett. A hivatkozásban láthatod a youtube-ra feltett búcsúvideóját.
Azóta se értem ebből miért nem lett skandallum- nem nyugaton, nálunk...
https://www.youtube.com/watch?..

,,Ez biztos nem az a medve, amelyik a viccben szetepel.,,

Hutti nem a medve, hanem a róka.

A medve, a róka és a nyuszika kártyáznak az erdő szélén. Egyszercsak megszólal a medve:
- Ha még egyszer észreveszem, hogy valaki csalni próbál, beverem azt a sunyi vörös pofáját!

A fejbe lőtt újságíró is térdelve kapta a golyót, vagy ő se engedelmeskedett neked, Rutte?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés