Veszélyes szimbólum jelent meg Budapest fölött az égen

2021. július 03. 19:40

Nem tudom, hogy Karácsony, Soros vagy Brüsszel tette-e oda, mindenesetre jó lenne valamit csinálni.

2021. július 03. 19:40
null
Szabó Tímea
Szabó Tímea
Facebook

„Tegnap egy rendkívül veszélyes szimbólum jelent meg Budapest fölött az égen. Én nem tudom, hogy Karácsony, Soros vagy Brüsszel tette-e oda, mindenesetre jó lenne valamit csinálni, hogy megállítsuk ezt a lobbit! Minimum egy 18-as karikát követelek eső után az égre, de a teljes betiltás sem állna távol tőlem!

FRISSÍTÉS: Nagyon köszönöm, hogy többen is javasoltátok a 9,6 milliós büntetés kiszabását! Kezdetnek teljesen jó, magam is csatlakozom ehhez a követeléshez!”

 

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
enes
2021. július 07. 08:58
Kabuli kutatásainak nem sok haszna volt. Hogy mondta Nógrádi: a kollaboránsok vagy elmenekülnek, vagy felkoncolják őket. Ha jövőre hatalomra kerülnek, idehoz vagy 10 000 afgánt...
gubik
2021. július 04. 22:56
Ez nagyon szánalmas...
kaffogó hebrencs
2021. július 04. 22:00
Az lmbtp lobbi zászlaján a szivrávnáy színei MEGFORDÍTVA szerepelnek, tehát a termsézet soha nem fogja létrehozni a szimblóumukat. Mardt még kérdés, te migránsszopó kurva?
VeJoLa
2021. július 04. 21:31
"a teljes betiltás sem állna távol tőlem" Tudjuk, rózsika! Ti betiltanákok a robbanómotort, az atomerőművet, a húsfogyasztást, az apát, az anyát ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik