Mihalik Enikő szerint az amerikai kórházban mindenki a kívánságát lesi: jó sok pénzért

2021. június 29. 10:55
A modell már a kilencedik hónapban jár, és öt hete New Yorkban van, mert Amerikában szeretné megszülni kislányát.

„Most léptem be a kilencedik hónapba, és nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én inkább érzem úgy magamat, mint egy nehezen mozdítható tank, vagy egy bálna, mintsem ember” – kezdi legfrissebb YouTube-videójában a modell. A videóban többek között élményeiről, valamint az amerikai és magyar társadalombiztosítás közötti különbözőségeiről beszél. 

„Magamnak kell biztosítani az egészségügyi ellátást”

„Magamnak biztosítom a munkát, így magamnak kell biztosítani az egészségügyi ellátást. Ez annyiból szerencsésebb, hogy igazából én magam választhatom ki azt, hogy milyen szintű ellátást szeretnék, viszont ez abból hátrány, hogy az én saját zsebemből kell kifizetnem, és bizony a legjobb biztosítások, a legjobb ellátások itt is nagyon drágák” – magyarázta a modell, hozzátéve:

mi a párommal egy olyan biztosítást választottunk, amelybe mindketten beletartozunk, és majd a születendő gyermekünk is”. 

Mihalik Enikő férjéről, Korányi Dávidról már írtunk korábban. Korányi a Karácsony-féle budapesti városházán a városdiplomáciai csoport és a városdiplomáciai akadémia másodvezetője, mindenféle volt baloldali kormányok államtitkára és tanácsadója, a leendő »ellenzéki kormány« (??) egyik kulcsfigurája, szürke eminenciásán már látszik is, hogy fél lábbal Amerikában van, hisz legutóbb a Telexnek már „hunglish” nyelven nyilatkozott.

A modellnek egy amerikában élő magyar dúla fog segíteni

„Én kórházban szeretnék szülni, és ő pedig ott lesz velem – a balomon a férjem, a jobbomon Ildi” – nyilatkozta Mihalik Enikő, aki számos intim témát is érintett videobejegyzésében, mint amilyen a szőrtelenítés problemtikája a harmadik trimeszterben.

Összesen 100 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hát, hajrá! A gyerekek végülis nem tehetnek a szüleikről. Isten adjon könnyű szülést és boldog anyaságot. A többi majd alakul...

"
Magamnak biztosítom a munkát, így magamnak kell biztosítani az egészségügyi ellátást. Ez annyiból szerencsésebb, hogy igazából én magam választhatom ki azt, hogy milyen szintű ellátást szeretnék, viszont ez abból hátrány, hogy az én saját zsebemből kell kifizetnem, és bizony a legjobb biztosítások, a legjobb ellátások itt is nagyon drágák - magyarázta a modell, ...
"

Világos, pont ez a hátránya is. Remek az ellátás, annak, aki meg tudja fizetni. Aki viszont nem tudja megfizetni, az sokszor semmiféle ellátást nem kap, csak ha közvetlen életveszélyben van.

Nem tudom, hogy most az Usában mekkora az aránya azoknak, akiknek nincs egészségbiztosításuk, de az biztos, hogy nagyon sokaknak nincs.

Egyébként 15 másodpercig bírtam nézni a videót, aztán lelőttem. Nekem túl erős az indítás. :D

Tisztára Magyarország!

És mennyi a biztosítás díja?

A Lázár féle köteles beszéd, amit az ortopéd libsik ugyanúgy megpróbálnak kiforgatni eredeti jelentéséből.

Enikő! Tudjuk, hogy mi az a dúla, nem kell egy évig magyaráznod.
És a többi semmitmondó fecsegés! Itthon is úgy szülsz, ahogy akarsz, nem kell ez a sok rizsa.

Dehogy érzi annak, csak játssza az eszét. Ha bálnának érezné magát nem fotóztatná magát terhesen majdnem meztelenül.

https://24.hu/szorakozas/2021/..

Kíváncsi lettem. Tényleg kemény.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés