Azt gondolom, hogy a vita mindenki számára rossz irányba tart most

2021. június 23. 15:10

Ungár Péter
Facebook
Egy országban élünk mi homoszexuálisok a homofóbokkal meg mindenki mással.

„Sokat gondolkoztam, hogy írjak-e arról a vitáról, ami a pedofíliát és a homoszexualitást összemosó törvény miatt indult.

Értelemszerűen az LMP álláspontja az enyém is, ezért is bojkottáltam a törvény szavazását. Én azért nem akartam eddig megszólalni, mert a sokszor önmagamat is idegesítő egyrészről-másrészről stílusom ebben a vitában nem segített volna. De most azt gondolom, hogy ebben a felfokozott környezetben talán ennek is van létjogosultsága.

Azt gondolom, hogy a vita mindenki számára rossz irányba tart most.

Először is, kövezzen meg aki akar, én nem gondolom, hogy attól mert valaki nem támogatja a melegházasságot vagy bármilyen melegjogi követelést homofób vagy rossz ember lenne. Azt sem gondolom, hogy jót tesz a hazánkban elő szexuális kisebbségeknek, ha az egész kérdéskört a »Nyugathoz tartozás« szimbólumának állítjuk be. (Akármit is jelent a Nyugathoz tartozni, én mondjuk, nem tudom mit jelent.) Szerintem attól, mert a homofóbokat kioktatjuk és becsméreljük nem lesz kevesebb belőlük.

Én nem tartom magam LMBTQ embernek, csak egy buzinak (ezt Nádasdy Ádám szebben elmondta, mint ahogy én el tudnám), de azt gondolom ez az egész kérdéskör már nem erről szól.

Értelemszerűen a törvény módosítása egy cinikus, lelketlen politikai játék volt. Ha a pedofília ellen akart volna a Fidesz küzdeni kiveszi a homoszexualitásra vonatkozó részt és akkor a Parlament 100%-os többséggel megszavazta volna. Azért adta be Kocsis Máté ezt így, hogy megosztottságot generáljon. Szerintem, aki megosztottságot akar nem szereti igazán Magyarországot.

A Fidesz homofób kampánya pedig ettől függetlenül zajlik amúgy. Szombathelyen ellenem Hende Csaba és kitartottjai folyamatosan elég szánalmas és bugyuta módon használják ezt. Nincs igazán jelentősége, én ezt el fogom rendezni vele. Meg fogja tanulni, hogy mindennek van következménye.

A lényeg itt az, és tudom, hogy ez szépelgésnek tűnik de komolyan, gondolom: egy országban élünk mi homoszexuálisok a homofóbokkal meg mindenki mással. Azok ellen küzdjük, akik megosztanak minket, ne egymással.

És a lényeg ma estére: Hajrá Magyarok!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 50 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kérd meg anyukádat, hogy értelmezze neked a törvény szövegét, ha már neked sem sikerült.

Kiket nevezel homofóboknak?

Az emberek túlnyomó részét nem zavarja a másság-egeszen addig, amíg nem akarják minden nap erőszakkal az arcába tolni.
Egyre több országban törvényt hoztak arra, hogy a kiskorú a szülei tudta nélkül elkezdheti a nemi átalakítást.
Ha valaki orvosi segítséget kér, hogy kivezessék a massagabol, mekkora támadást kap? Óvodában miért kell erzekenyiteni?........
Folytathatnak, hosszú a sor .
Nos, ha a fentieket elfogadod, akkor a nyugat is befogad. Ha nem, kilök!

Szerintem Ungár Péter és a hozzá hasonlók tévedésben vannak, amikor azt hiszik és propagálják, hogy a szexualitás érték. NEN ÉRTÉK, ahogy nem érték az sem, ha megiszom az akolt.
A másik probléma, hogy a meleg házasság és nem a meleg házasság ( nő-férfi-gyermek) közé egyenlőséget akarnak tenni é ezt ráakarják kényszeríteni a többségre.
Szerintem a házasságban nem a szexualitás az érték, hanem az, hogy arra tesz fogadalmat egy nő és férfi, hogy utódokat hoz létre és azokról gondoskodik, felneveli őket, hogy saját maguknak és a társadalomra nézve értékeket hozzanak létre.

A törvény pedig nem bélyegzi meg a melegeket, csak annyit tesz, hogy 18 év alattiak tekintetében az iskolában nem fejthető ki - ahogy Önök nevezik - érzékenyítés.
Amikor 12 éves voltam - ez pedig régen volt 64 évvel ezelőtt - már mindent tudtam arról amit Önök most propagálni szeretnének. Mégsem lettem embergyűlölő, legfeljebb megvetettem azokat akik a másságukból akartak előnyt szerezni.

Azert szep tole, hogy a nembuzikat, mint elvetemult homofobokat, nem akarja falhoz allittatni.
Mitol homofob az, aki nem karolja fel az o eletformajukat es nem akarja, hogy a gyerekét keretlenul indoktrinaljak valakik?
Más, mint ők es a más szép, eddig azt sulykoltak.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés