Na most ijedtem meg igazán

2021. június 21. 15:53

A szabadság meg a jogok, hát ha valami, akkor ez régi szívügye a Fidesznek.

2021. június 21. 15:53
null
Lendvai Ildikó
Facebook

„A Fideszben maguk is úgy érezték, a pedofil bűnözőket és a melegeket összemosó törvényt nem igazán sikerült megvédeniük. Ezért a miniszterelnök vezényszavára új érvet dobtak be. Eszerint az egész csak arra való, hogy a szülők szabadsága és döntési jogai száz százalékig érvényesüljenek. A szabadság meg a jogok, hát ha valami, akkor ez régi szívügye a Fidesznek.

Arról van szó, hogy »az iskolai nevelés nem állhat ellentétben a szülők akaratával«. Hogy mi a szülők akarata, azt pedig csak a kormány tudja. Most speciel az lehetett az akaratuk, hogy a szexualitást érintő, mások megvetése vagy gyűlölete ellen szóló beszélgetéseket ne az erre képzett szakemberek vezessék, hanem csak azok, akik a kormány által összeállított listán szerepelnek. (Nem, ez nem azonos a pedofil listával, olyan is lesz, de ez egy másik. Csak össze ne keverje valaki a hivatalban!)

Én mondom: ha nem vigyázunk, kiderül, hogy annak idején a KLIK-et is mi akartuk.

Orbán az iskolával szembeni szülői szabadságot a rádióban még szélesebbre terjesztette ki. »Az nem fordulhat elő, hogy a szülőnek van valamilyen elképzelése a gyerek neveléséről«, és az iskola nem azt követi.

Na most ijedtem meg igazán. Az Istenért, egy árva szót se szóljanak erről a gyerekeknek, az én családomban különösen ne! Ha most megtudják, hogy amit az iskolában tanulniuk kell, az a szülők döntésén múlik, se nappalunk, se éjjelünk nem lesz. Az enyémek a tananyag jelentős részét egész biztosan töröltetni akarnák. Félek, a nyelvtant mint olyat egészében eltüntetnék a tanrendből. A helyesírás szerintük teljesen felesleges szabályaival együtt. Az alárendelt mondatoknak sem jósolok nagy jövőt.”

Nyitókép: Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2021. június 28. 15:27
moslék bolsevik provokáció!
Hunyadi Mátyás
2021. június 28. 10:09
Vérkomcsi ezt a témát inkább hanyagolja! Nem áll jól nekik az iskola vs. szülők emlegetése.
írmag
2021. június 23. 09:49
Idézet Őszödöt követően, Lendvai Ildikótól: "részese voltam egy önáltató hazugságnak, és elhittem, hogy nem hazudok". Ezek után bármiről azt írni, hogy most megijedtem, az csak igazságbeszéd lehet, büdöskomcsi módon.
néhai Ch.Pilot
2021. június 22. 23:40
Munkásmozgalmi Pantheon-szökevény.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik