„Halholokauszt” miatt tiltakozott a vegán aktivista, az állam összes kocsmájából kitiltották

2021. június 21. 12:26
Az aktivista végül úgy döntött, elköltözik.

Az ausztráliai Perth városában élő vegán aktivista, Tash Peterson bejelentette, hogy elköltözik az ország másik végébe, miután a hatóságok kitiltották Nyugat-Ausztrália állam összes olyan helyéről, ahol alkoholt árulnak. A helyi sajtó szerint a 27 éves aktivistánál reggel a rendőrség jelent meg, és átadták neki a tiltó határozatot, aminek értelmében nem léphet be olyan helyekre, ahol szeszes italt szolgálnak fel. Ennek értelmében tízezer ausztrál dolláros, azaz nagyjából 2,2 millió forintos pénzbüntetést kaphat, ha beteszi a lábát egy kocsmába, szórakozóhelyre, étterembe vagy italboltokba.

Peterson elmondása szerint a tiltást azért kapta, mert májusban berontott egy halétterembe, ahol zaklatni kezdte a vendégeket, közölve velük, hogy ők is felelősek a „halholokausztért”. A nő bejelentette, hogy tiltás után úgyis elhagyja Nyugat-Ausztráliát, és máshol fogja folytatni a tiltakozásait. 

Nyitókép: YouTube

Összesen 43 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ismerősöm nemrég bejelentette, hogy nem eszik húst, újdonsült felesége hatására mostantól vegán életmódot folytat. Mondom, oké, magamban viszont már egyből arra gondoltam, hogy ez soha nem szokott ilyen egyszerűen menni.

Aztán persze, ahogy beszélgettünk, 2 mondattal később már azt kérdezte, hogy láttuk-e XYZ dokufilmet Netflixen vagy HBO-n, ami arról szól, hogy a nagyüzemi halászat milyen szörnyű, és hogyha azt megnézzük, akkor onnantól kezdve soha többé nem akarunk majd halat enni. Azok között, akikkel én futottam össze, nincs egy se, aki ne akarna rábeszélni - téríteni a vegán életmódra.

Megerősítette bennem azt, hogy a vegánok ideológiai megszállottak. Ezért rühellem őket.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés