A Coca-Cola után a Heineken is repült az asztalról

2021. június 16. 15:22

Cristiano Ronaldo után a francia Paul Pogbának a sör szúrta a szemét.

2021. június 16. 15:22
null

Amint arról korábban beszámoltunk, Cristiano Ronaldo a portugál csapat hétfői sajtótájékoztatóján az asztalhoz ülve vette észre, hogy két teli üveg kóla van kikészítve az asztalra. Mivel ő nem iszik ilyesmit, azonnal távolabb tolta az italokat, majd magához vett egy vizesflakont, és kijelentette: „Igyatok inkább vizet!”.

Most a francia válogatott sajtótájékoztatóján került sor hasonló jelenetre. A Manchester United középpályását, Paul Pogbát a Heineken sör zavarta. 

Érdekesség, hogy körülbelül 4 milliárd dollárt zuhant a Coca-Cola a tőzsdén, miután Cristiano Ronaldo arrébb rakta a cég által gyártott üdítőt és inkább vizet kért.

Képünk illusztráció.

Kép forrása: Gerald Matzka / dpa-Zentralbild / dpa Picture-Alliance via AFP

Kapcsolódó cikkek

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2021. június 17. 11:46
A hülyekomcsik szarsöre még a bevándorlóknak sem kell, hiába alkoholmentes.
Papamaci1957
2021. június 17. 09:07
Bocsánat! A füzet teát kifelejtettem a felsorolásból.
Papamaci1957
2021. június 17. 08:57
A barna, cukros lé gyártója megint szemétkedik a magyarokkal. Egy plakátjukon ki van írva: "VESZTETTÜNK". Mármint mi a portugálok ellen. Ezek után remélem egy magyar szurkoló se fog inni coca colát, fantát, sprite-ot, cappy-t, kinley-t, naturaqua ásványvizet, stb. Természetesen kisbetűvel írva őket, mint Nemecsek Ernőt.
mamarizsa
2021. június 17. 08:07
Micsoda kampányt folytatott a fideszbolsevik a Heineken ellen. És pont egy fekete muszlim...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik