Cristiano Ronaldo beszakította a Coca-Cola árfolyamát

2021. június 16. 09:07

Milliárdokat zuhant a cég a tőzsdén, miután a portugál focista egy sajtótájékoztatón inkább vizet kért.

2021. június 16. 09:07
null

Körülbelül 4 milliárd dollárt zuhant a Coca-Cola a tőzsdén, miután Cristiano Ronaldo a egy sajtótájékoztatón arrébb rakta a cég által gyártott üdítőt és inkább vizet kért – írja a The Guardian.

A 36 éves focista a magyar-portugál meccs előtt tartott sajtótájékoztatóján döntött úgy látványosan, hogy az elé rakott kóla helyett inkább vizet inna, és mindenki mást is erre bátorított.

A piac nem volt rest reagálni Ronaldo akciójára:

a Coca-Cola részvények értéke azonnal 1,6 százalékot beesett, a cég piaci értéke pedig 4 milliárd dollárral zuhant be

A Coca-Cola, amely cég egyébként az Euro2020 egyik szponzora, úgy kommentálta a focista akcióját, hogy „mindenkinek joga van a saját italpreferenciáihoz”. Az Európa-bajnokság szóvivője kijelentette, hogy a játékosok választhatnak a sajtótájékoztató előtt a kóla és a víz között egyaránt.

Kép forrása: Andreas Arnold / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2021. június 17. 11:53
Ronáldó nagy troll.
Kompenzátor
2021. június 17. 09:20
Szégyen, hogy amikor a fehérellenes fajgyűlölő botrányba keveredtek akkor nem zuhant a részvény, bezzeg mikor Ronaldo félretolja... Pfff. Teljesen hülye a világ.
Papamaci1957
2021. június 17. 09:06
Bocsánat! A füzet teát kifelejtettem a felsorolásból.
Papamaci1957
2021. június 17. 09:02
A barna, cukros lé gyártója megint szemétkedik a magyarokkal. Egy plakátjukon ki van írva: "VESZTETTÜNK". Mármint mi a portugálok ellen. Ezek után remélem egy magyar szurkoló se fog inni coca colát, fantát, sprite-ot, cappy-t, kinley-t, naturaqua ásványvizet, stb. Természetesen kisbetűvel írva őket, mint Nemecsek Ernőt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!