Hadházy ellenfelét támogatja a Jobbik Zuglóban

2021. június 10. 18:03
Karácsony Gergely és a DK szintén Tóth Csaba mögé állt be, míg Hadházyt a Momentumon kívül a Márki-Zay-féle MMM és a CivilZugló Egyesületet támogatja.

Csütörtökön jelentette be a Jobbik, hogy Zuglóban az MSZP-s Tóth Csabát támogatják a baloldali előválasztáson. „Egyetértünk azzal, hogy Zuglóban a Fidesz ma már nem létező politikai tényező, de ahhoz, hogy ez így is maradjon, azt kell támogatnunk, aki már bizonyított. Tóth Csaba pedig ez a jelölt” – indokolták döntésüket. 

Tóth mögé így már felsorakozott a DK, az MSZP, Karácsony Gergely és a Jobbik is. Fekete-Győr András épp csütörtökön adott hangot nemtetszésének, amiért az ellenzék számos pártja nem Hadházy Ákost támogatja az előválasztáson. A Momentum elnöke ezzel kapcsolatban azt mondta, akkor is Hadházyt fogja támogatni, ha ez „nem tetszik a partnereinknek”. Fekete-Győr szerint ugyanis a Momentum az ellenzéket is szeretné megtisztítani.

Érdekesség, hogy ez az első olyan fotó, ahol Jakab Péter nem szerepel a Jobbik által támogatott, más párthoz tartozó jelölt mellett.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 42 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Miért bántod a koalíciós partneredet?

Szürreális.

Ásókat elő!

Van sajnos.
Azokat meg a DK támogatja.

A Momentum lesz a vesztese ennek az "előválasztásnak" csúfolt lapleosztásnak. Nem mintha sajnálnám őket.

"Érdekesség, hogy ez az első olyan fotó, ahol Jakab Péter nem szerepel a Jobbik által támogatott, más párthoz tartozó jelölt mellett."


Jogos.
Minden előző bejelentést a nagypofájú Jakab facebook oldalán jelentettek be... egyes szám első személyben... Jakabbal a plakáton. Kálmán Olga, Varjú, meg a fél DK és MSZP.
Tóthot viszonz a Ballik facebook oldalán, többes szám első személyben jelentették be, Jakab arca nélkül... mekkora sunyi senkiháziak ezek... Hadházy már őrjöng is a poszt alatt... hehe.

Amúgy mennyire aljasok ezek... azt írják, hogy Zuglóban "már nem politikai tényező a Fidesz"... az a párt, amely legutóbb is 35%-ot kapott ebben a választókerületben (az ún. Jobbik Szávay-val 7-et...).

Szóval a legutóbbi EP-választáson 6%-ot elérő, valószínűleg soha többé önállóan pártként semmilyen választáson el nem induló párt mondja azt a kb. leggyengébb kerületében 35% feletti pártra, hogy "nem politikai tényező".

Eh...

Nem biztos.
Két órával ezelőtt még a "szokásos" rend szerint parádézott a facebook oldalán Szabó Szabolccsal (apró malőr, hogy először az MSZP és P pártlogójával, aztán lecserélték Momentumra... na kb. ennyit jelentenek ma már a moslék "pártjai"...)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés