A Fidesz szerint rokonok kaphatnak-e közpénzt?

2021. május 12. 8:35

Márki-Zay Péter
Facebook
Soha többé korrupt politikusokat, soha többé Fideszt!

„Ha a fideszesek támogatják, én örömmel megszavazom, hogy sógorom ne is pályázhasson a város úttervezéseire – annak ellenére, hogy a Fidesz idején 150 útépítést tervezett a városnak, az elmúlt három évben viszont csak egyszer pályázott, tudomásom nélkül, és messze a legalacsonyabb árral nyert nyílt versenyben. Ahogy a fideszes vállalkozók továbbra is sorra nyerik a pályázatainkat – csak most a legalacsonyabb árral, nyílt versenyben...

Én elődeimnél sem azt kritizáltam, hogy saját rokonaikat foglalkoztatták, vagy hogy Lázár János rokonai és barátai nyerték el a város pályázatait – hanem hogy ezt irányított közbeszerzéseken, valódi verseny nélkül, az egész országban kirivóan magas áron tették. A meghívásos, szűkkörű pályázatok, a centire pontosan eltalált becsült ár, a versenytárs ajánlatok közötti szövegszerű egyezés, az előre kiosztott szerepek, az elmaradt reklamációk, a nem érvényesített garanciák, a felesleges látványberuházások, az esztelen pazarlás és magáncélra használt városi cégek, eszközök és munkatársak egy jogállamban sokéves börtönbüntetést érdemelnének.

Ma megmutathatja a vásárhelyi Fidesz, mit gondol valójában a rokonok pályázati pénzekhez jutásáról – zárjuk ki ezt a támadási felületet közös fellépéssel. Legutóbb megfutottak a szavazás elől, országos politikára hivatkozva – ahogy megfutottak akkor is, amikor engem kértek jó példával előttük járásra, de amikor az építményadó eltörlése miatti megtakarításom a város pénztárába befizettem, egyetlen egy fideszes sem követte példámat. Most a rokonok pályázati részvételét kritizálták, de szavazni róla nem mertek...SOHA TÖBBÉ KORRUPT POLITIKUSOKAT, SOHA TÖBBÉ FIDESZT!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 71 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Összevissza hadoválsz, elmeroggyant.

Először konkrétan BÜSZKÉLKEDSZ azzal, hogy a sógoroddal szerződtél polgármesterként, aztán amikor a PR-tanácsadóid rádszólnak, hogy hát... izé... akkor elkezdesz hadoválni...

A lámpavas képes gyorsan és eredményesen kezelni a korrupciót.

Márki-Zay monoton kommunikációja maximum a fanatikusait szólítja meg, de a kritikus olvasói átlátnak a az egyhangúan, támadva védekező blöffjei szitáján.

És soha többé kockafejű Márkizayt.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés