Bill Gates felesége már két éve tervezte a válást

2021. május 10. 7:14
A milliárdos túl sokszor találkozott a szexuális bűnözőként elítélt Jeffrey Epsteinnel a hölgy szerint.

Melinda és Bill Gates kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva adta be a válási papírokat nemrég, a Wall Street Journal szerint azonban Melinda Gates a válást már jóval korábban, két évvel ezelőtt elkezdte tervezni. Hozzátették: 2019-ben az vezetett a házasság megromlásához, hogy Melinda Gates aggódott, hogy férje túl sokat találkozott Jeffrey Epsteinnel, aki akkor került előzetes letartóztatásba emberkereskedelem és kiskorúak megrontása miatt.

Bill Gates néha az éjszakát is Epstein lakásán töltötte

A Wall Street Journalhoz eljutott papírok szerint a hölgy már 2019 októberében összeült tanácsadóival, miután a New York Times arról írt, hogy Bill Gates többször is találkozott korábban Epsteinnel, és előfordult, hogy az éjszakát is Epstein manhatteni lakásában töltötte. Gates sajtósa azt állította, Gates és Epstein valóban többször találkoztak, de csak azért, hogy „jótékonysági témákat vitassanak meg”, viszont hozzátette hogy „hiba volt” minden találkozó és Gates meg is bánta.

Melinda Gates a Wall Street Journal forrásai szerint már 2013-ban jelezte, hogy kényelmetlenül érzi magát Epstein társaságában,

amikor találkoztak vele, de a Gates alapítvány ennek ellenére továbbra is fenntartotta a kapcsolatot Epsteinnel. Miután Jeffrey Epstein 2019 augusztusában meghalt börtöncellájában, Bill Gates egy interjújában úgy fogalmazott, hogy találkozott Epsteinnel, de soha nem volt vele üzleti vagy baráti kapcsolata.

Azt írják, hogy már az is sokakat meglepett, amikor 2020 elején a Gates házaspár bejelentette, hogy nem vesznek részt a davosi Világgazdasági Fórumon, majd hogy 2020 márciusában Bill Gates bejelentette: távozik a Microsoft igazgatótanácsából. Hangsúlyozták:

a vagyon felosztása elkezdődött,

Bill Gates közel 2,4 milliárd dollár értékben utalta át egy autókereskedés, egy mexikói tévétársaság és egy kanadai vasúti társaság részvényeit Melinda Gatesnek.

Fotó: MTI/AP/Elaine Thompson

Összesen 29 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Vajnatimi NER-vállalkozó az új kiszemelt?

https://24.hu/fn/gazdasag/2021..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés