Bill és Melinda Gates elválnak

2021. május 03. 23:04

A házaspár különválása valószínűleg sokkhullámot fog kiváltani a filantrópia, közegészségügy és az üzleti élet világában – írja a The New York Times.

2021. május 03. 23:04
null

Bill és Melinda Gates, a világ két legbefolyásosabb emberbarátja hétfőn közölték, hogy elválnak – írta meg a The New York Times.

A házaspár a koronavírus elleni globális harc vezető szereplőjeként jelentek meg együtt Amerikában, és különválásuk „valószínűleg sokkhullámot fog kiváltani a filantrópia, a közegészségügy és az üzleti élet világában” – írja a lap. 

A válás számos kérdést vet vel Bill Gates vagyonának sorsával kapcsolatban, amelynek nagy részét még nem adományozták a Bill és Melinda Gates Alapítvány tulajdonába, így a Microsoft alapítója, aki a világ egyik leggazdagabb embere, a becslések szerint 124 milliárd dollárral rendelkezik. 

„Nagyon sokat gondolkodtunk a kapcsolatunkon, és rengeteg beletett munka után döntöttünk végül a házasságunk megszüntetéséről” – áll a pár nyilatkozatában, amelyet Bill Gates a Twitteren tett közzé: 

 

 

Fotó: MTI/EPA/Jean-Christophe Bott

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
duzur
2021. május 04. 18:37
Ö volt ugyanis az a zsidó mérnök aki 100 dollárért eladta a DOS-t Bill Gates-nek, megalapozva világraszóló sikerét.
duzur
2021. május 04. 18:34
Nagy titok, hogy nem Bill Gates, hanem Tim Paterson volt a DOS kidolgozója ?
duzur
2021. május 04. 17:53
Szóval már nem elég szines az életük és unokázás helyett inkább követik a Mészárosék példáját... Túlzottan egyiket se kell sajnálni...
duzur
2021. május 04. 17:51
Az angol szöveg szerint, már nem tudnak együtt nöni. Ez nekem is egy probléma, mert rám is ráférne még jópár centi, de lassan inkább összemegyek, pedig a férjem nem ezt igérte...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!