Volner: Eltitkolják a brüsszeli vakcinakorrupciót

2021. május 7. 15:29
Volner János szerint ez egy kiterjedt csalássorozat, amelyben az EU átverte az embereket.

Az Európai Unió (EU) egészségügyi biztosa, Sztella Kiriakídisz korrupciós botrányba keveredett vélhetően a koronavírus elleni vakcinabeszerzés ügyében, és erről hallgat a baloldali sajtó – közölte a Volner Párt elnöke pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón.

A baloldali és liberális sajtó ezt a hírt „cenzúrázza”

Volner János azt mondta, a biztos bankszámláján négymillió euró landolt hirtelen, és a pénz eredete egyelőre nem ismert. A baloldali és liberális sajtó ezt a hírt „cenzúrázza”, egyetlen szót sem ejtenek arról, hogy

az Európai Bizottságot korrupciós botrány érte

– tette hozzá. Közölte, a Volner Párt feltételezése szerint a 4 millió euró annak a fizetsége volt, hogy egyrészt a keleti vakcinákkal szemben kampányolt az EU, amelynek vezetése „szándékosan késlelteti” a keleti vakcinák uniós elfogadását.

Volner pártja felszólítja a Bizottságot, hogy vizsgálja ki a korrupciós ügyet

Szándékosan ártanak azoknak az emberekkel, akik ezeket az oltóanyagokat kapták meg, hogy „veszteségérzetet okozzanak” nekik – jegyezte meg a politikus.

Magyarországon lakosságarányosan kétszer annyi embert oltottak be, mint amennyi az uniós átlag

Volner János kiemelte: Magyarországon lakosságarányosan kétszer annyi embert oltottak be, mint amennyi az uniós átlag. Ez azért van így, mert Magyarország – az EU vezetésénél sokkal bölcsebben – diverzifikálta a vakcinabeszerzéseket – jelentette ki, hozzátéve: „az uniós politikusok nem egészségügyi szakmai kérdésként tekintettek a vakcinabeszerzésre, hanem politikai ügyet csináltak belőle".

Pártja felszólítja az Európai Bizottságot, hogy vizsgálja ki a korrupciós ügyet, és kötelezzék a bizottsági tisztviselőket, tegyék nyilvánossá saját és hozzátartozóik vagyonnyilatkozatát, és büntetőjogi felelősségre vonást követelnek - tudatta. Volner János szerint

ez egy kiterjedt csalássorozat, amelyben az EU átverte az embereket.

Kérdésekre válaszolva elmondta, az ellenzéki összefogás szerinte „hazugok és elvtelenek gyülekezeteként” működik, hiszen olyan politikusok támogatják most egymást, akik nemrég még kígyót-békát kiabáltak a másikra.

Arra reagálva, hogy a Jobbik Szabó Timeát, a Párbeszéd társelnökét támogatja az óbudai előválasztáson, azt mondta: Szabó Tímea „méltó politikai párja, női megfelelője lehet Jakab Péternek, a Jobbik elnökének, hiszen mind a ketten a sudri bunkó, gennyes gyűlölködő szerepkörét erősítik a magyar Országgyűlésben".

(MTI)

Fotó: Volner János független képviselő felszólal a 2020-as költségvetés vitáján az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. június 21-én.MTI/Soós Lajos

Összesen 32 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Vajon mi az oka, hogy az EU vezetői erről mélyen hallgatnak?
Netán ők is benne vannak?
Mégis igaz lenne a Hofi mondás: Fejétől büdösödik a hal, de a farkától vakarják.

,,És most itt az újabb fordulat az Európai Unió vakcinabotrányában. A Feketén-fehéren blog kiderítette, hogy az EU vakcinabeszerzési biztosa már évekkel korábban szoros üzleti kapcsolatban állt a legnagyobb vakcinagyártókkal. Például a Pfizerrel és az AstraZenecával.
Stella Kyriakides ugyanis hosszú időn át át vezette az Europa Donna nevű ciprusi szervezetet, aztán meg éveken át a European Donna hálózatot összefogó European Breast Cancer Coalition Europa Donna szervezet elnökeként is tevékenykedett.

"Már pedig ezek a szervezetek pénzügyileg, mint kutya a póráztól, szinte kizárólagosan a nagy vakcinagyártóktól függenek." Az European Breast Cancer Coalition és az Europa Donna pénzügyi beszámolóiból például kiderül, hogy az elmúlt években sokmillió eurós támogatásokat kaptak a Pfizertől, az AstraZenecától és a Johnson and Johnsontól is.

Ezt mindenki láthatja, aki veszi a fáradtságot és tanulmányozza a biztosasszony által vezetett European Breast Cancer Coalition pénzügyi beszámolóit. A bérektől az utazási költségekig, a konferenciákig, mindent a vakcinagyártók fizettek.,,
https://www.borsonline.hu/aktu..

Én is ezt mondom jó ideje.

Ilyenkor kéne az egész világ minden nden konzervatív ujsagjanak elküldeni a hírt! A két nzervativok is építsenek hálózatot! Minden hír pár óra alatt megjelenhet az egész világon!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés