A DK anyák napján mutatja be miniszterelnök-jelöltjét

2021. április 29. 10:27
Az esemény leírása alapján jó esély van arra, hogy Dobrev Klára lesz az.

Május 2-án 15 órakor a Demokratikus Koalíció bemutatja a miniszterelnök-jelöltjét – derül ki a párt által megosztott Facebook eseményből.

A párt miniszterelnök-jelöltjét a következőképpen írják le:

Anyák napján bemutatjuk az embert, aki az elmúlt időszakban megtett 4320 kilométert, felkeresett 39 települést, beszélgetett 71 emberrel és meghallgatott több száz problémát, hogy bemutassa nekünk a Kevesek Magyarországát. Ő mindig ott van, ahol az emberek. Kérdez és meghallgat.”

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke egy korábbi interjú során azt mondta: hogyha lesz kormányfőjelöltjük, akkor az a felesége, Dobrev Klára lesz. A jelenleg európai parlamenti képviselőként, valamint az EP elnökeként dolgozó Dobrev jelöltségét korábban már más DK-s politikusok és közszereplők is pedzegették.

Jelenleg az ellenzéki összefogás pártjai közül Jakab Péter (Jobbik) és Fekete-Győr András (Momentum) jelentette be hivatalosan, hogy indul az ellenzéki előválasztáson. Rajtuk kívül még Márki-Zay Péter (Mindenki Magyarországa) és Pálinkás József (Új Világ Néppárt) azok, akik szintén bejelentkeztek a pozícióra.

Kép forrása: MTI/Máthé Zoltán

Összesen 57 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Apró Piroska lesz.
Nem kell közvetetten kormányoznia.
D

Már ebbe a szép ünnepbe is belerondít a dk?
Majd itt fog sopánkodni nagy gesztusokkal nekünk.
Már meg van a szöveg, most a tükör előtt gyakorolja, aztán videóra veszik annyiszor, ameddig nem lesz "tökéletes" vagyis számunkra nevetséges, elborzasztó, taszító.
Miért nem csak simán felköszönti Apró Piroskát.
Miért üzen nekünk is?

Miért? Transznemű?

Csak nem az ország nagymamája akar lenni?

Intelligens ember nem élcelődik, gúnyolódik mások kinézetén, megjelenésén. Szabad viszont egyet nem érteni, bírálni. Magam sem értek egyet Klára politikai nézeteivel, különösen nem az Európai Egyesült Államokra vonatkozó elképzeléseivel.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés