Jakab Péter indul az ellenzéki előválasztáson

2021. január 25. 19:46

A Jobbik elnöke Facebookon jelentette be indulását a miniszterelnök-jelölti előválasztáson.

2021. január 25. 19:46
null

A Jobbik elnöke évértékelő videójában arról beszélt: „2020 a kormánynak a vég kezdete, az országnak viszont az újrakezdés lehetősége”. A Jobbik elnöke mindenkit arra buzdított, hogy válasszanak közös ellenzéki képviselőjelölteket és közös kormányfő-jelöltet.

Jakab Péter videójában az ország leggyűlölködőbb pártjának nevezte, hozzátéve, hogy „attól, hogy a Fidesz szélsőjobboldali lett, a Jobbik nem lett baloldali.” A Jobbik elnöke arról is beszélt, hogyaz ellenzéki összefogás nem lenne sikeres pártja nélkül.

„Mindenkinek, aki elindul az előválasztáson, tiszta, és nemes küzdelmet kívánok! Ha jómagam ezt a küzdelmet miniszterelnök-jelöltként segíthetem, úgy vállalom, a megmérettetést. Ha a nap végén mást kell támogatnom, úgy a nemzetért azt is megteszem” – zárt beszédét Jakab Péter.

Nyitókép: Facebook

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
villogókékfog
2021. január 26. 08:08
Lipótmező casting rulez!
hátakkor
2021. január 26. 06:59
Megvan még a Szél Detti plakát. Az is miniszterelnök volt. De Orbán tömlöcbe dugta.
ujujuj
2021. január 26. 06:35
Helyes. Az igazi az lenne, ha a döntőbe ő és fegyőr jutnának, mert akkor két olyan sötét jelölt közül lehetne választani, mint a világűr.
Krupp Skya
2021. január 26. 05:48
Rákosi Mátyás is előválasztást nyert. Vónát viszont hátul választották.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!