Dömötör: Eddig a vakcinákat, most a regisztrációt fúrja a baloldal

2021. április 10. 18:56
A baloldal azt a regisztrációt törölné el, amely lehetővé teszi, hogy minden háziorvos pontosan tudja, hogy kik szeretnének élni az oltás lehetőségével – reagált az államtitkár Karácsonyék kampányára.

Mint arról korábban írtunk, Karácsony Gergely és számos baloldali párt megszüntetné a regisztrációt a védoltásra, a főpolgármester szerint ugyanis „az elmúlt napokban több minden kiderült, ami az eddigi oltási protokoll átgondolását igényelné a kormány részéről.” És bár ezeket még maga a városvezető sem részletezte, még egy elemző is rögtön cáfolta Karácsony Gergely felvetését.

Még az oltás önkéntességére sincs tekintettel Karácsonyék javaslata

Az ellenzék regisztráció elleni kampányára Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára is reagált. Mint a miniszterhelyettes fogalmazott: „nem tud úgy felkelni a nap, hogy ne zúdulnának ellenzéki nyilak az oltási programra. Most éppen a regisztrációt törölnék el” – írta közösségi oldalá az államtitkár, aki leszögezte:

a baloldal azt a regisztrációt törölné el, amely lehetővé teszi, hogy minden háziorvos pontosan tudja, hogy kik szeretnének élni az oltás lehetőségével.

Hazánkban a 28 százalékot közelíti az átoltottság. Az uniós átlag ennek alig több, mint a fele

Dömötör Csaba emlékeztetett: „hazánkban a 28 százalékot közelíti az átoltottság. Az uniós átlag ennek alig több, mint a fele. 
Amit látunk, az továbbra is az elmúlt évtizedek legmélyebb politikai akciója a baloldaltól. Ember nincs, ki tudná, minek kell még történnie, hogy ezt abbahagyják”
– tette hozzá. 

Elképesztő, hogy annak ellenére is fúrják a regisztrációt, hogy több mint 4 millió jelentkezés bizonyítja annak működőképességét”

– emelte ki a miniszterhelyettes.

Dömötör Csaba eredeti, teljes bejegyzését ide kattintva olvashatja.

Címlapkép: Facebook

Összesen 60 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A balodal dumál, a dumálás kedvéért. A szokásos látszat-tevékenységet produkálják, de megint csak az derül ki, hogy rosszabbak a kormánynál. Nehogy ráju szavazz 2022-ben, ha jót akarsz magadnak és a szeretteidnek!

Nemcsak kritizálni kellene, hanem segíteni, mozgósítani a regisztrálásra.

Amennyiben az önkormányzatok, pártok segíteni akarnak, akkor az aktíva hálózatukon keresztül tudnának mozgósítani. Minden önkormányzat nyisson egy regisztrációs irodát és aki nem tudja kitölteni, vagy elveszett a kiküldött Nyilatkozat kérjék le és segítsenek annak kitöltésében, továbbításában.

A háziorvosok bevonásával pedig meg lehet tudni, hogy kik azok akik még nem regisztráltak, nem jelentkeztek oltásra.

A Facebookozás nem munka, a mozgósítás azonban hasznos, értékes munka.

Én nagyon várom, hogy vége legyen a járványnak annak mentén, ahogy a kormány vezeti a védekezést. Utána felőlem az egész szarvihart az ellenzékre küldhetik. De még nincs vége a járványnak.

A javaslathoz: ki a lószar akadályozza a fényesarcú ellenzéki (és akár kormánypárti) önkormikat abban, hogy fölkeressék a különféle családokat, ér regisztrációra biztassák őket? Okostelefonnal egy-egy szocmunkás körbejár, és regisztrálja azokat, akiket rá tud dumálni. Miért a körzeti orvosok szívjanak azzal, hogy a nem regisztráltak akkor most tökkomolyan nem akarják az oltást, vagy csak tökök a regisztrációhoz?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés