Kamuhírt terjeszt a DK dorogi alapszervezete

2021. március 26. 21:09
„A lélegeztetőgéptől halnak meg a betegek” – áll a párt által terjesztett kamuhírben.

„Dr Frei Norbert, a kiskunhalasi kórház főorvosa beszél most a tévében. Ő is azt mondja, hogy a lélegeztetőgéptől halnak meg a betegek. Vagyis az a jelenség van itt is, hogy »a műtét sikerült, a beteg meghalt«” – ez áll abban a bejegyzésben, melyet a DK dorogi alapszervezete megosztott közösségi oldalán.

Dr. Frei Norbert főorvos, akit a bejegyzésben említenek, soha nem mondott ilyet. A Drót.info blog kiemelte, hogy a DK róla is álhírt terjeszt. Mint a portál is írja, a főorvos egy új eljárásmódot alkalmazott nemrég a koronavírusos betegek kezelésében, és „ennek köszönhetően sikerült megmenteni egy Békés megyei, 36 éves, koronavírus-fertőzött kismama életét, aki válságos állapotban került a halasi járványkórházba”. A főorvos erről a BEOL portálnak beszélt részletesebben.

Nyitókép: Facebook

Összesen 56 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Aljasok a DK-sok!!!!

Szapulják az EU-t és erőltetik az uniós engedély nélküli kínai oltóanyagot.

https://mandiner.hu/cikk/20210..

A facebook tele van ilyen álhírterjesztő fiókokkal. Kitalálnak valami nagyon felháborító dolgot és azt úgy adják elő, mintha Orbán mondta volna. Pl.: "72 évre kell emelni a nyugdíjkorhatárt." vagy "Ha kell, idehozom az összes ukránt." ... És elképesztő, hogy mennyi agyatlan van, aki azt tutira beszopja. Eszükbe nem jut ellenőrizni, hogy van-e valamilyen hiteles forrás az állítás mögött. Kéjes nekik egy jó nagyot felháborodni, hogy megint milyen borzasztó dolgot a gaz Orbán. És azonnal osztják és osztják.

Ezek a szerencsétlenek nem tudják, hogy egy csomó gyógyszer kínai alapanyagból készül. Pedig naponta bekapják:-))))

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés