Cseh Katalint is kitiltották Kínából

2021. március 22. 17:30
A hírt a Momentum politikusa osztotta meg közösségi oldalán.

Amint azt korábban már megírtuk, uniós tisztségviselőket sújtó szankciókat jelentett be Peking.

A szankciók oka, hogy az EU büntetőintézkedéseket rendelt el négy kínai tisztségviselő ellen a Hszincsiang tartományból jelentett emberi jogsértések ügyében. Kína válaszlépésként tíz személyt, köztük Reinhard Butikofer német politikust és Adrian Zenz német kutatót, valamint az európai, a holland és a belga parlament egyes tagjait, illetve négy intézményt sújtott szankciókkal. A momentumos politikus posztjából kiderül, hogy ő is beletartozik a kitiltott személyek körébe.

„A kínai diktatúra kitiltott Kínából” – kezdte bejegyzését Cseh Katalin a Momentum EP-képviselője. 

Kép forrása: Facebook

Összesen 344 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Goodfriend bezzeg kitiltatott magyar köztisztviselőket nem bizonyított indokkal.
Cseh egyébként Kínába akart menni?:-))))))

Persze, hogy nem volt rendben, de az ellenzék milyen durván oromkodott

Örüljön neki, hogy világhírű:-)))))

Nincs szükségük máshol gyártott botmixerre.

Az Európai Parlament jogászai vizsgálják a román diktatórikus rezsim legújabb lépését, de minden jel szerint mint az Európai Parlament Emberi Jogi Albizottságának tagját, a román diktatúra kitiltott Romániából. Történt ez azt követően, hogy az EU hétfőn szankciókat vezetett be Románia ellen az ungurok elnyomása miatt. Az Erdély és Moldva tartományban élő ujgur kisebbség tagjait a román diktatúra elszakítja családjuktól, börtönbe zárják őket, ahol brutális bánásmódban részesülnek.

Az EU, fellépve a jogtiprás ellen, utazási tilalmat vezetett be négy román személy és intézmény ellen, valamint befagyasztották vagyonukat. Az EU határozott fellépését a magyar külügyminiszter, Szijjártó Péter magamutogató és káros lépésnek nevezte, amivel valójában nem tesz mást, mint aláássa az unió külügyi célkitűzéseit és behódol egy keleti diktatúrának. Nem először látjuk, hogy teljes morális csőd a kormány külpolitikája.

Akár az ungurok elleni tömeges emberi jogi visszaélésekről, akár Moldova fenyegetéséről, vagy a marosvásárhelyi demokráciapárti tüntetések erőszakos leveréséről volt szó, mindig határozottan felléptem a román kommunista rezsim elnyomása ellen. Ezen ezt követően sem tervezek változtatni. És ezért nem támogatjuk a román-EU átfogó beruházási megállapodást sem – nem köthetünk kereskedelmi megállapodást Romániával, miközben politikai börtönöket működtetnek és semmibe veszik a területükön élő kisebbségek emberi jogait.

Nem nézzük tétlenül, hogy a román vezetés lábbal tiporja az ungur kisebbség jogait! Ez a kitiltás pedig nem más, mint a munkánk elismerése, amit – mint egy jelvényt – büszkén fogok viselni.


JA, NEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bezzeg, amikor Vida Ildikót tiltották ki az usából, micsoda hiszti volt
a túloldalon!

Pedig te is úgy nézel ki, mint egy kínai.

Ungur, te, a többi saj(t)ó hiba.

Magyarorszagrol se artana kitiltani...

Amugy elegge kepmutato es undorito egy EU, ami a kinai ujgurokon felhaborodik, de pl az ukrajnai vagy epp erdelyi magyarokon meg nem...

Nem értem, hogy miért bírálják ennyire Katalint, amikor annyit tesz Magyarország érdekében, mint senki más.

Ez sokak közös vágyálma.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés