Apró probléma történt Klárával

2021. március 6. 7:39

Pilhál Tamás
Pesti Srácok
Sajnálatosan Gyurcsányné Klára asszony is elkapta a koronavírust. E helyről is mihamarabbi gyógyulást kívánunk neki!

„Persze, a jókívánságok mellett mindenféle egyéb gondolatok is szállingóznak a fejünkben, csak úgy mellékesen. Tudniillik eszünkbe jutnak az elmúlt napok-hetek DK-s és koronavírusos kötődésű hírei. Nehéz elvonatkoztatni tőlük, na.

Akár lehetnénk mi is olyan csőgörények, mint Klára férjura, aki a minap azon jópofáskodott, hogy Orbán Viktor talán nem is kínai vakcinával oltatta be magát, hehehe. Ennek szellemében mi is mondhatnánk Dobrevnek rém poénosan: hiába mártírkodik, hiszi a piszi, hogy elkapta a koronavírust. De mi nem megyünk le Gyurcsányba. Mi elhisszük neki, hogy elkapta, és nem űzünk tréfát egy veszélyes betegségből.

Aztán fölrémlik az elmúlt hetek oltásellenes hergelése. Hogy a DK az orosz és a kínai oltóanyagot fúrta – csak azért, mert azokat még nem engedélyezte a brüsszeli sóhivatal. Mintha e világon csak az lehetne hatékony és működőképes, amire néhány töttyedt agyú sajtzabáló rábólint… (Amúgy tegnap félig-meddig rábólintottak.) Akárhogy is: ha Dobrev Klára és pártja lenne a kormányrúdnál, nem vettek volna orosz és kínai vakcinát, s így most sok százezerrel több magyar ember lenne védtelen a vírussal szemben. Nem árt fölírni a kéménybe ezt sem Gyurcsányék tekintélyes bűnlajstromához.

Aztán ott van Komáromi Zoltán, a Gyurcsány-párt »háziorvosa«, akinek nem egy értelmes, segítőkész doktor úréra emlékeztet a viselkedése, sokkal inkább egy közveszélyes futóbolondéra. Doktor Komáromi a minap az ATV-ben járt, és nagyot ment. A műsorvezető fölvetésére, miszerint nehéz vitatkozni a kormányzat érvelésével, hogy bármilyen vakcina jobb a betegségnél, a DK-s politikus azt bírta válaszolni: »Én vitatkozok!«.

Szóval inkább a betegség, mint a kínai oltás… Köszike! És doktor Komáromit senki sem tette helyre pártjában, nem rúgták őt ki, mint a macskát a gangra, nem indult ellene etikai eljárás. Gyurcsányné sem szólt rá, hogy ne beszéljen már ostobaságokat. Hagyták Komáromit, hadd folytassa ámokfutását – attól ugyanis szavazatokat remélnek. Ennek a szégyenletes viselkedésnek most így, Klára asszony kórsága idején van némi diszkrét bája…

Talán abba kéne hagyni ezt a nyomorult, oltásellenes fröcsögést, a kínai vakcina elleni uszítást, de azonnal! Persze, egy bocsánatkérés sem ártana, de tudom, ilyet DK-soktól hiába várnánk. Ahhoz ismerni kéne efféle fogalmakat: önkritika, becsület, erkölcs, emberség.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 32 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés